HC - De functies Furni en Chooser

De commando's 'Furni' en 'Chooser'
Chooser en Furni zijn speciale commando's die je kunt gebruiken als je HC bent.

Het commando 'chooser' werkt als volgt:
Typ in het tekstbalkje als je in een kamer bent eerst een dubbele punt en dan zonder spatie het woord chooser erachteraan. Dat ziet er dan als volgt uit:
:chooser
Klik dan enter. Als je dit hebt gedaan verschijnt links onderin de hoek van je Habbo scherm een klein blauw raampje, met daarin alle namen van de Habbo's die op een bepaald moment in de kamer zijn. Je kunt ze vervolgens aanklikken om ze iets toe te kunnen fluisteren, of in een bomvolle kamer snel je vrienden opzoeken zonder op alle Habbo's te hoeven klikken.

Het commando 'furni' werkt als volgt:
Typ in het tekstbalkje als je in een kamer bent eerst een dubbele punt en dan zonder spatie het woord furni erachteraan. Dat ziet er dan als volgt uit:
:furni
Klik dan enter. Als je dit hebt gedaan verschijnt links onderin de hoek van je Habbo scherm een klein blauw raampje, met daarin alle meubels die dan in de kamer zijn. Je kunt ze vervolgens in de lijst aanklikken, draaien en oppakken met de knoppen rechts in het scherm. Handig als je alle eendjes op wilt zoeken, of per ongeluk iets achter een ander meubel hebt geplaatst.

HCLet op: deze commando's werken alleen als je HC bent. Zonder Habbo HC lidmaatschap werkt het niet.