Wat is Builders Club?

Wat is Builders Club?
Het is een geweldige functie waarbij je, je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan om zo geweldige kamers en games te ontwerpen.

Hoe werkt het?
Je zult in staat zijn om Meubi naar jouw kamer te slepen die vanuit een speciaal apart menu komen genaamd het "Builders Club Warenhuis". Er is een limiet ingesteld aan de hoeveelheid Meubi die je in één keer uit het Warenhuis kunt pakken. De meubi limiet begint met een basis limiet en wordt verhoogd tot 1000 na je eerste inschrijving. Alle meubi limiet verhogingen zijn permanent. Als je de limiet bereikt hebt, kan je gewoon wat meubi terug zetten, waarna je weer meer kan pakken.

Kan ik deze Meubi ruilen of verkopen?
Nee, de Builders Club Meubi is alleen bruikbaar om kamers te bouwen. Als je deze Meubi oppakt, gaat het weer terug naar het Warenhuis en zal je limiet aangepast worden.

Zullen deze Meubi naar mijn inventaris gaan als ik ze oppak?
Nee, Builders Club Meubi gaan niet naar je inventaris. Als je de Meubi oppakt, wordt je Warenhuislimiet aangepast.

Hoe kan ik aangepaste vloeren maken voor mijn kamers?
Met de floor plan editor kan je eenvoudig aangepaste vloeren maken, deuropeningen verplaatsen, muur hoogte instellingen veranderen en de richting van het Habbo gezicht bij binnenkomst instellen. Gebruik de editor in de kamer die je wilt bewerken door :floor of :bcfloor in te typen.

Wat voor impact zal dit op de Meubi waarden hebben?
We hebben voorzorgsmaatregelen genomen om enige impact op de Meubi waarden te minimaliseren. Builders Club Meubi zijn niet ruilbaar en verschijnen nooit in de inventarissen of op marktplaats. De Meubi in Builders Club zijn ook beschikbaar in de Habbo Catalogus en zijn daarom niet schaars. We zullen ook regelmatig updates van onze Meubi-Matic uitvoeren, zodat minder gevraagde items kunnen worden geruild tegen meer exclusieve items die niet in Builders Club beschikbaar zijn.

Wat zijn de voordelen van het Lidmaatschap?
Door lid te worden van de Builders Club, zul je in staat zijn om kamers te bouwen en deze te openen voor je vrienden. Je krijgt een permanente uitbreiding van jouw Warenhuislimiet voor je deelname. Tot slot ontvang je een Builders Club badge om jouw status als een creatieve kamerontwerper te tonen. Bovendien heb je als BC lid het voordeel dat je geen interstitial advertenties in Habbo te zien krijgt. 

Hoe kan ik lid worden van de Builders Club?
Je kan lid worden door op twee manieren. Je kunt direct via onze Credits pagina een lidmaatschap aanschaffen of via onze Catalogus in het Hotel. 

Hoeveel kost het om lid te worden van de Builders Club?
Bekijk onze Credits pagina om je in te schrijven en prijzen te bekijken.

Wat zijn de beschikbare betaalmethodes?
Je kan betalen met Creditcard, SMS, paysafe card of IDeal. Bekijk de Credits pagina of Habbo shop voor alle betaalmethoden.

Wat voor Meubi kan ik in de Builders Club vinden?
De Builders Club heeft een grote selectie van decoratieve Meubi om te gebruiken. Zeldzaamheden en items die niet in de shop staan worden niet aangeboden in de Builders Club. Items met speciale functies zoals, wireds, huisdieren en Monsterplanten zijn ook niet beschikbaar in de Builders Club. Meubi-matic rewards en Habbo Club geschenken worden eveneens niet aangeboden.

Zijn campagne Meubi ook beschikbaar in de Builders Club?
Ja, vele campagne items zullen ook beschikbaar zijn. Voor degene die van ruilen en sparen houden, we zullen Zeldzaamheden en andere exclusieve items blijven verkopen in de shop.

Kunnen gebruikers met rechten deze Meubi verplaatsen, net als bij de gewone Meubi?
Ja, gebruikers met rechten kunnen je Builders Club Meubi verplaatsten.

Kan ik de Meubi in groepskamers gebruiken?
Ja, Builders Club meubi kan gebruikt worden in groepskamers.

Wat gebeurt er met de Meubi als ik mijn lidmaatschap niet verleng?
De kamers die jij gebouwd hebt worden gesloten voor bezoekers. Je zal nog wel toegang hebben tot deze kamers en je kan deze ook nog aanpassen. Maar, je hebt een lidmaatschap nodig om andere Habbo's in je kamers toe te laten.

Moet ik mijn kamers opnieuw bouwen als mijn lidmaatschap verlopen is?
Nee, de kamers die je gebouwd hebt blijven op jouw account staan. Ze zijn wel gesloten voor andere Habbo's en de kamers zullen niet in jouw navigator verschijnen. Wanneer je het lidmaatschap verlengt, zullen de kamers weer verschijnen in de navigator en kunnen andere Habbo's je kamers weer bezoeken.

 

Wat gebeurt er met mijn kamers die zijn gebouwd met BC Warenhuis-meubi of die zijn bewerkt met de floor editor nadat mijn abonnement / lidmaatschap afloopt?
Als je BC-lidmaatschap is verlopen, worden alle kamers die meubi bevatten die zijn geleend van het BC Warenhuis, vergrendeld. Alleen jij kunt deze kamers betreden totdat je a) de geleende items uit de kamer verwijdert of b) je een BC-lidmaatschap koopt.
Als je de floor plan editor hebt gebruikt, is de kamer vergrendeld voor het bezoeken van Habbo's totdat je een BC-lidmaatschap koopt.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk