Habbo Club

Lees hoe het allemaal werkt en wat alle voordelen zijn van Habbo Club.


Wat is Habbo Club?
Habbo Club (ook bekend als HC) is een speciaal Habbo lidmaatschap waarmee je meer kleding, exclusieve kamers, een grotere vriendenlijst en nog veel meer features kunt krijgen. Om lid te worden hoef je alleen maar even in de Shop naar het Habbo Club gedeelte te gaan, daar kan je kiezen voor een lidmaatschap van 1 maand of 3 maanden. Let wel op dat wanneer HC lid wilt worden je ingelogd moet zijn op de avatar waarop je er gebruik van wilt maken. 

Een maand Habbo Club lidmaatschap telt 31 dagen. 

 

Hoeveel kost het om HC te worden?
Voor Habbo Club betaal je slechts 50 credits + 50 diamanten per maand, of je kan het direct hier aanschaffen. Denk eraan om het altijd eerst te vragen aan je ouders en/of rekeninghouder!

 

Wat zijn de voordelen van Habbo Club?
* HC Badge

* Kamerlimiet van 75 (in plaats van 50)

* Geen interstitial advertenties

* Ontvangen van maandelijkse credits met de HC Betaaldag

* Exclusieve HC kleding kleurenpalet

* Exclusieve haar + kledingstijlen

* Gratis maandelijkse HC cadeaus

* Verdien het dubbel aantal aan duckets

* Kledingkast tool om je outfits te bewaren

* Uitgebreide kamer layouts

* Gekleurde chat text is mogelijk door één van de volgende in te geven @red@ @purple@ @blue@ @cyan@ @green@ voor jouw eigen text

* Meer dans moves, chatwolkjes en acties

* Privileges om je eigen groep te creëren

* Verdubbel je vriendenlijst (tot 1100!)

* Mogelijkheid om vele commando''s te gebruiken, bijvoorbeeld :chooser - om alle habbo''s die in je kamer zijn te laten zien en :furni - om alle Meubi in je kamer te zien

* Toegang tot de premium rij in publieke kamers

* HC Betaaldag


Wat houdt de HC Betaaldag in?
HC betaaldag is elke maand op de 15e. Naast het aantal credits dat wordt uitbetaald op basis van je HC-lidmaatschap, krijg je ook 10% van je catalogusaankopen terug in je portemonnee als credits. Houd er rekening mee dat deze catalogusaankopen geen credit-meubi, bundels met credit-meubi, HC-/ of BC-lidmaatschappen of Markplaatsaankopen omvatten.

Als je HC lid bent en je wilt zien hoeveel credits je met de volgende betaaldag gaat ontvangen, klik je rechtsboven op het HC icoontje om de HC Center te openen.

 

Exclusieve haarstijlen en looks
Habbo Club leden kunnen kiezen uit een groter assortiment van haar en kledingstijlen dan usesr die geen lid zijn. En elke stijl komt met een gigantisch aantal opties van kleuren! Het zal even duren voordat je een look uit kunt kiezen.

 

Exclusieve HC meubi
HC leden zullen één exclusieve meubi per geabonneerde maand ontvangen. Deze zal direct in je inventaris verschijnen. Als je meerdere maanden lid blijft, ontvang je iedere maand een andere meubi.

 

Meer exclusieve kamers
Als een HC lid kun je uit meer kamer layouts kiezen om geweldige prive kamers te creëren. Maak je geen zorgen, als je lidmaatschap afloopt mag je de kamers houden.

 

Hoe kan ik zien hoeveel dagen ik nog heb?
Dit kan je zien op Habbo zelf. Wanneer je bent ingelogd en het Hotel in gaat kan je in je kamer rechts bovenin het aantal overgebleven HC dagen zien staan. Door hier op te klikken open je het HC center.


Kan ik HC aan een vriend(in) cadeau geven?
Ja, je kan 1 of 3 maanden Habbo Club cadeau geven.

 

Ik wil geen HC meer zijn, kan ik mijn Credits terugkrijgen?
HC lidmaatschap duurt minstens 1 maand. We kunnen geen vergoeding geven voor HC dagen die je niet kunt of wilt gebruiken.

 

Als ik halverwege de maand lid wil worden, ben ik dan maar 2 weken HC?
Nee, je bent altijd een maand lid en die maand gaat in zodra je het lidmaatschap koopt.

 

Kan ik mijn look, haarstijl en kamers houden als ik geen HC meer ben?
Je zal niet je haarstijl en kleding mogen houden. Maar je mag wel je kamers houden die je hebt gecreeërd als HC lid en ook jouw HC cadeaus.

 

Zijn er speciale codes voor HC leden?
Je kunt gebruik maken van :chooser en :furni waarmee je een lijst van de huidige bezoekers en het aantal Meubi in je kamer kunt zien. Zet deze codes in je chatbalk, klik op enter en je hebt een overzicht van je kamergasten of Meubi.

 

Ik ben vergeten mijn HC te vernieuwen en had nog cadeaus op mijn HC-lijst. Zijn deze verdwenen?
Zodra de nieuwe klant is vrijgegeven, zullen HC-leden hun geschenken maandelijks ophalen. Je kunt de opgeslagen items niet verzamelen, dus verzamel ze zo snel mogelijk!

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk