Craften

Wat is craften?
Craften is een game tool binnen Habbo waarmee je bestaande items kunt veranderen in nieuwe items. Als je de juiste items hebt, kan je altijd craften.

Welke items heb ik nodig om te craften?
Naast een werk-altaar en de juiste “craft” items, heb je ook een craft recept nodig. Er bestaan twee verschillende type craft recepten: een normaal en een geheim recept. Normale recepten zijn zichtbaar in het craft werk-altaar venster (dubbel klik op het craft venster). Geheime recepten zijn niet zichtbaar en deze vereisen dat je met verschillende hoeveelheden en soorten items experimenteert om te ze te ontdekken.

Craft werk-altaren zijn er in verschillende vormen. Zorg ervoor dat je let op de naam van het item, het zal meestal het woord “craft” in de naam hebben zodat je je niet kunt vergissen. Deze items zijn alleen beschikbaar gedurende een bepaalde periode. Als ze beschikbaar zijn kun je ze in de Catalogus vinden. Je kunt de werk-altaren ook op Marktplaats vinden als deze niet meer in de catalogus beschikbaar zijn.

We kondigen de lancering van nieuwe craft werk-altaren aan op onze website, dus houd deze in de gaten!

Hoe kan ik een item craften?

1. Je hebt als eerste een werk-altaar nodig. Deze kun je op bepaalde momenten het jaar in de Catalogus vinden. Houd daarom onze website in de gaten om te zien wanneer deze beschikbaar zijn.
  2. Vervolgens heb je ingrediënten nodig om te craften. Deze worden gratis weggegeven of zijn beschikbaar in de Catalogus voor Credits of Duckets. Soms kun je deze items ook winnen in activiteiten en competities!
  3. Dubbel klik op je werk-altaar om te beginnen met craften. Selecteer welke ingrediënten of recepten je wilt gebruiken en klik dan op de “CRAFT” knop.

Let op: In het craft werk-altaar venster zullen alleen de ingrediënten weergegeven worden die je in je inventaris hebt. De items die in het grijs staan afgebeeld staat niet in je inventaris.

Mis je een ingrediënt? Ga naar Marktplaats om deze te vinden!