Verdien Credits in Habbo!

Je kan credits verdienen door mee te doen aan peilingen en enquêtes in te vullen. Bezoek de Verdien Credits sectie op onze website.

Lees de details van elke aanbod zorgvuldig door voordat je deelneemt, inclusief de kleine letters. Sommige aanbiedingen vereisen een betaling vooraf. We raden je aan om het privacybeleid van onze partners zorgvuldig door te lezen. Sulake is niet verantwoordelijk voor de handelingen of acties van deze partners.


Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen die je kunt raadplegen:

Wat voor type peilingen of enquêtes moet ik invullen om credits te verdienen?
De soorten enquêtes en peilingen die je kunt invullen zijn enorm gevarieerd en veranderen voortdurend. Controleer hier welke aanbiedingen beschikbaar zijn

Kan ik diamanten verdienen?
Ja, je verdient hetzelfde aantal diamanten als credits.

Hoe snel ontvang ik mijn credits na het invullen van een enquête of peiling?
Nogmaals, dit ligt eraan welke peiling of enquête je hebt ingevuld. Lees hieronder wat je moet doen als je je credits niet hebt ontvangen.

Wat moet ik doen als ik mijn credits niet heb ontvangen?
De aanbiedingen op onze "Verdien Credits" pagina behoren niet toe aan Sulake, dus we kunnen je niet helpen met eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Als je credits niet hebt ontvangen voor een enquête of peiling die je hebt ingevuld, neem dan contact op met de betreffende partner via "My Habbo Credits" link rechtsbovenin op de pagina van de aanbiedingen

Kan ik een van deze aanbiedingen via de Habbo App versie invullen?
Nee, deze service is alleen beschikbaar voor gebruikers van de webversie van Habbo.

 

Klik hier om naar de “Verdien Credits” pagina te gaan.Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk