Hoe verwijder ik mijn Habbo account?

Je hebt het recht om de verwijdering van gegevens aan te vragen. Hieronder vind je de instructies hoe je je account kan verwijderen:

1. Login op je account.
  2. Klik rechtsboven op instellingen (wiel-icoontje).
  3. Ga naar Habbo instellingen.
  4. Klik op “Privacy” tab.
  5. Scroll naar beneden tot je bij het AVG menu komt.
  6. Vink “Recht op Gegevenswissing” aan en klik op “Opslaan”.
  7. Beantwoord correct je veiligheidsvragen en je aanvraag om je account te verwijderen zal de komende weken verwerkt worden. Als je in Habbo via Facebook inlogt, kun je deze stap overslaan.

Let op: om veiligheidsredenen moet je e-mailadres geverifieerd zijn en moet je het veiligheidslot activeren voordat je een AVG aanvraag voor je account doet. Je kunt dit instellen bij je instellingen onder het kopje “Account beveiliging”. Als je inlogt in Habbo via Facebook kun je dit negeren.

Als je je Gegevenswissingsaanvraag wilt annuleren, ga dan naar je instellingen en onder “Privacy” klik je op de “Cancel” knop.