Hoe kan ik mijn Habbo gegevens opvragen?

De vertrouwelijkheid van persoonsgegevens en de bescherming van de privacy van klanten zijn belangrijk en behoren tot de basiswaarden in al onze activiteiten. Bij Sulake onderhouden we een extreem hoog niveau van gegevensbescherming. We verwerken je persoonsgegevens alleen voor gepaste doeleinden die van tevoren zijn gedefinieerd en alleen wanneer dat nodig is.

Je hebt het recht van inzage en recht op overdraagbaarheid van gegevens.

Hieronder vind je de instructies hoe je je account gegevens kan opvragen:

1. Login op je account.
  2. Klik rechtsboven op instellingen (wiel-icoontje).
  3. Ga naar Habbo instellingen.
  4. Klik op “Privacy” tab.
  5. Scroll naar beneden tot je bij het AVG menu komt.
  6. Vink “Recht op Inzage” aan en klik op “Opslaan”.
  7. Beantwoord de veiligheidsvragen correct en je zult de komende weken erna je gegevens per email ontvangen. Je kunt de data ook downloaden via de Habbo instellingen. Om je gegevens te downloaden zul je de veiligheidsvragen correct moeten beantwoorden. Als je in Habbo via Facebook inlogt, kun je deze stap overslaan.

De link om je gegevens te downloaden zal gedurende 10 dagen beschikbaar zijn (10 dagen nadat je de link ontvangen hebt in de mail).

Let op: om veiligheidsredenen moet je e-mailadres geverifieerd zijn en moet je het veiligheidslot activeren voordat je een AVG aanvraag voor je account doet. Je kunt dit instellen bij je instellingen onder het kopje “Account beveiliging”. Als je inlogt in Habbo via Facebook kun je dit negeren.

Als je je aanvraag wilt annuleren, ga dan naar je instellingen en onder “Privacy” klik je op de “Cancel” knop.