Habbo Camera

Waar is de Habbo Camera? Ik kan de camera niet in de nieuwe Habbo 2020-client vinden.

Het bouwen van Habbo 2020 met de Unity game engine was een geweldige kans om de Habbo Camera opnieuw te re-ontwerpen. Dit neemt al heel wat tijd in beslag, en het im implementeren van de huidige camera zou ook een behoorlijk lang proces zijn. Dit is de reden dat je de camera nog niet kan vinden of gebruiken.

Waarom hebben jullie besloten om de Habbo Camera opnieuw te ontwerpen?
Op dit moment is de manier waarop de camera werkt technisch inefficiënt. Door het opnieuw te ontwerpen, kunnen wij het efficiënter maken en tegelijkertijd de gebruikerservaring verbeteren. 

Wat gebeurt er met al mijn foto's?
Alle foto's die je hebt gemaakt, blijven op de website staan en je kunt ze hier bekijken. Foto's die in je kamers staan, zullen pas later in 2021 zichtbaar zijn wanneer wij de foto muur items implementeren. Je kunt geen foto's meer maken totdat de camera opnieuw is ontworpen en geïmplementeerd is.


Wanneer wordt de Habbo Camera in de nieuwe client geïmplementeerd?
Wij kunnen momenteel geen specifieke schattig geven omdat er nog zoveel andere dingen geïmplementeerd moeten worden voordat wij aan de camera kunnen beginnen. Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen over meubi die momenteel niet werken.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk