Hoe verwijder ik mijn Habbo account?

Je hebt het recht om de verwijdering van gegevens aan te vragen. Hieronder vind je de instructies hoe je je account kan verwijderen:

1. Open het Hulpvenster door op het wiel-icoontje rechtsonderin te klikken
  2. Ga naar de "Accountgegevens" tab.
  3. Klik op de knop "Gegevens opvragen"
  4. Wij zullen je op de hoogte brengen wanneer de gegevens beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren.

Als je je Gegevenswissingsaanvraag wilt annuleren, ga dan terug naar de "Accountgegevens tab" die te vinden is in het hulpvenster. Je kunt het helpvenster openen door op het wiel-icoontje rechtsonderin het scherm te kikken en klik dan op "Annuleren".