Client compatibiliteitsproblemen

Om de vertraging tot de release van Habbo 2020 tot een minimum te beperken, zullen zowel de oude, op Flash gebaseerde Habbo-client als de nieuwe Habbo 2020-client parallel lopen. Met Habbo 2020 die een aanzienlijk aantal updates brengt - sommige grote en sommige kleine - werken sommige functies nu anders in de nieuwe client of zijn ze mogelijk alleen beschikbaar in de nieuwe of oude cliënten.

Hier volgt een lijst met enkele opvallende compatibiliteitsproblemen met clients:

  • Het kortingssysteem voor massa-aankopen in de in-game shop is gewijzigd voor de nieuwe client . In plaats van een aantal items te ontvangen die je gratis krijgt wanneer je een bulkaankoop doet, krijg je gratis extra items.
  • De belasting op Marktplaats is gewijzigd en alle transacties worden nu binnen de Marktplaats uitgevoerd. Als gevolg van deze veranderingen, is de Marktplaats uitgeschakeld in de oude client. Maar één-op-één ruilen zal nog steeds beschikbaar zijn in de oude Air-client totdat ondersteuning voor Flash eerder dit jaar wordt verwijderd. Dit is zodat alle oude Marktplaats-aanbiedingen die nog actief zijn opraken en worden verkocht of teruggestuurd naar de Habbo die ze heeft aangeboden voordat we Marktplaats-ruilen in de nieuwe cliënt mogelijk maken.
  • De toegangsmodus voor deurbelruimte is verwijderd. In de oude cliënt wordt een kamer met deze actieve modus nu geclassificeerd als ontoegankelijk. Kamereigenaren kunnen de deurmodus naar iets anders schakelen om bezoekers weer binnen te laten.
  • Het verdienvenster is alleen beschikbaar in de nieuwe cliënt. Gebruikers van de oude cliënt zullen hun inkomsten niet kunnen zien of innen, maar ze zullen allemaal beschikbaar zijn zodra ze inloggen op de nieuwe cliënt (met uitzondering van dagelijkse geschenken en maandelijkse HC-geschenken; deze hopen zich niet op in de loop van de tijd).
  • Sommige achievements zijn mogelijk afhankelijk van functies die beschikbaar zijn in een van de twee cliënten. Achievements die zich buiten het seizoen bevinden of gearchiveerd zijn, zijn alleen zichtbaar in de nieuwe cliënt.
  • De nieuwe ruilpas is gebaseerd op achievements en het oude tracknummer van de ruilpas is niet beschikbaar in de nieuwe cliënt. Zowel oude als nieuwe ruilpassen zijn geldig en kunnen worden gebruikt om te ruilen.
  • Welke tutorial of hoe een nieuwe avatar in Habbo wordt geïntroduceerd, verschilt afhankelijk van de cliënt waarin deze is gemaakt.
  • Aangezien veiligheidssloten nu via e-mail worden ontgrendeld, is het veiligheidsslot aanvankelijk uitgeschakeld voor oude gebruikers zonder een geverifieerd e-mailadres.
  • Sterren zijn alleen zichtbaar en bruikbaar in de nieuwe cliënt.
  • Kluizen zijn alleen toegankelijk in de nieuwe cliënt.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk