De Habbo 2020 Beta

Ik heb mensen horen praten over de Habbo 2020-bèta in het hotel en er gedeelde afbeeldingen van gezien op sociale media. Wat is het en waarom vindt het plaats?

Om ervoor te zorgen dat Habbo 2020 zo klaar mogelijk is voor lancering, krijgen we hulp van geselecteerde Habbo's om te zoeken naar bugs in de nieuwe cliënt. Dit is een standaardpraktijk in de game-industrie en het zal helpen om de speelervaring te verbeteren wanneer de nieuwe cliënt wordt gelanceerd.

Kan ik deelnemen aan de bèta?

Deze bèta is gesloten, wat betekent dat het alleen op uitnodiging is. We kunnen later andere Habbo's uitnodigen om deel te nemen, maar we kunnen niet bevestigen of dit wel of niet zal gebeuren.

Hoe lang duurt het?

We kunnen niet bevestigen hoe lang het op dit moment zal duren.

Wanneer kan ik inloggen op de nieuwe Habbo 2020-client?

We zijn van plan om later dit jaar de eerste versie van Habbo 2020 uit te brengen. We kunnen echter geen specifieke releasedatums bevestigen.

Waarom ontbreken er zoveel features, functionaliteit en meubels?

Habbo 2020 is nog lang niet voltooid. Vanwege tijdgebrek moesten we prioriteit geven aan bepaalde functies om een ​​speelbare versie van Habbo klaar te hebben voordat de ondersteuning voor Flash in de belangrijkste browsers later dit jaar werd verwijderd. We vragen je om de komende maanden geduld met ons te hebben terwijl we doorgaan met het ontwikkelen van de game en zoveel mogelijk functies toevoegen - bestaande EN nieuwe -.

Wat is er met ruilen gebeurd?

Habbo 2020 bood de perfecte gelegenheid om het spel beter bestand te maken tegen zaken als het hacken van accounts en fraude met hogere belastingen op dure items, maar ook om het leuker en eerlijker te maken voor nieuwe Habbo's. Ruilen zal uitsluitend gebeuren via de Marktplaats in Habbo 2020, en hoewel de functionaliteit om privé, één-op-één-ruil te doen met Habbo's op je vriendenlijst nog niet is geïmplementeerd, zal dit in de toekomst gebeuren.
Nu de handel is gecentraliseerd rond de Marktplaats, kunnen we de handel als geheel sneller ontwikkelen en uitbreiden. Zorg ervoor dat je je suggesties voor toekomstige verbeteringen aan de Marktplaats op Twitter deelt met de hashtag #Habbo2020!

Wanneer zal de één op één ruilfunctie beschikbaar zijn?

Wij streven ernaar om dit zo snel mogelijk klaar te hebben. Onze laatste schatting is dat het waarschijnlijk voor de zomer van 2021 geïmplementeerd zal zijn, maar helaas kunnen wij dit niet garanderen. 

Als de één op één ruilfunctie beschikbaar is, kan ik dan met iedereen een privéruil starten?

Nee, je kunt alleen ruilen met Habbo's die in je vriendenlijst staan. Om een openbare ruil te maken, kun je je item te koop zetten zodat iedereen het kan kopen. Je kunt hiervoor de algemene verkoopfunctie van de Marktplaats gebruiken. 

 

Hoe kan ik met de nieuwe wijzigingen iets ontvangen van iemand die mij iets gratis wilt geven?

Met het nieuwe ruilsysteem is het niet mogelijk om iets gratis te ontvangen. Wanneer de één op één ruilfunctie wordt toegevoegd, kun je de Marktplaats gebruiken om iets van iemand uit je vriendenlijst te ontvangen, maar je zult in ruil daarvoor op zijn minst wat credits moeten teruggeven, aangezien de Marktplaats zo werkt. 

Wij begrijpen het belang van het ruilsysteem voor fansites, Habbo organisaties en rollenspellen. Wij zijn daarom al op zoek naar oplossingen om deze activiteiten van de community in Habbo 2020 te ondersteunen en te verbeteren. 

 

Waarom zeggen de bètatesters dat het laden van de kamers erg lang duurt?

De laadtijden van kamers zijn momenteel verre van optimaal. De ontwikkelaars werken er hard aan om dit te veranderen voor de lancering van de client.

Waarom heb je de gebruikersinterface en de look en feel van Habbo veranderd? Ik hou er niet van.

Het opnieuw opbouwen van Habbo met Unity bood een geweldige kans om de gebruikerservaring voor zowel mobiele als desktopgebruikers te verbeteren. We begrijpen 100% dat verandering moeilijk is en dat veel Habbo's de huidige look en feel van Habbo prefereren, maar dit is een verandering die volgens ons positief is voor de toekomst van het spel op de lange termijn.
Habbo zal echter in de nabije toekomst voortdurend in ontwikkeling zijn en we luisteren actief naar je feedback over de gebruikersinterface en hoe het spel wordt gepresenteerd. Tag ons op Twitter met #Habbo2020 - Wij luisteren.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk