Waarom hebben jullie gekozen om kluizen te implementeren in Habbo?

Waarom hebben jullie gekozen om kluizen te implementeren in Habbo?

Met Habbo 2020 hebben wij besloten dat wij de levelling up en het voltooien van achievements in het spel wilden stimuleren door Habbo credits als beloning te geven.

Om ervoor te zorgen dat Habbo's niet in staat zijn om meerdere accounts aan te maken en door deze beloningen extra credits te verdienen, hebben wij ervoor gekozen om een kluis feature te implementeren. De kluis geeft je alleen het volledig aantal credits dat je krijgt door het voltooien van achievements en door levels omhoog te gaan als je deze ontgrendelt.

 

Waarom worden er zoveel credits afgetrokken als je credits opneemt uit je vergrendelde kluis?

Het idee achter kluizen is dat je deze ontgrendeld. Het heeft namelijk geen zin credits uit een vergrendelde kluis op te nemen, omdat de kosten hiervoor zo hoog zijn.

Een manier om ernaar te kijken is dat het ontgrendelen van je kluis, je een status geeft van een geverifieerde, vertrouwde Habbo die geen alternatief account gebruikt om op oneerlijk wijze beloningen voor zijn of haar hoofdaccount te ontvangen. Zodra de kluis is ontgrendeld, worden er geen extra credits meer afgetrokken wanneer je credits uit je kluis opneemt. Alle credits gaan naar je portemonnee.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk