Particuliere verkoop op de Marktplaats

Hoe gebruik ik de functie voor privéverkoop?

We hebben twee nieuwe tabbladen toegevoegd aan de Marketplace-sectie van de winkel: ‘Privé voor mij’ en ‘Mijn privéaanbiedingen’. Je kunt een item te koop aanbieden aan je vrienden door het in je inventaris te selecteren en ‘Verkopen op Marktplaats’ te kiezen.

Als een vriend van jou een item aan jou aanbiedt, zie je dit in het gedeelte ‘Privé voor mij’ van het Marketplace-venster.

Aanbiedingen duren 48 uur.


Waarom hebben jullie de functie voor privéverkoop uitgebracht?

Soms is het niet mogelijk of handig om een ​​vriend te ontmoeten om hem een ​​item te verkopen dat hij wil. Misschien bevinden ze zich in een ander land, in een andere tijdzone en ben je niet altijd tegelijkertijd online. Of misschien heb je het allebei druk in verschillende kamers en wil je liever gewoon een item met hen kopen of verkopen terwijl je iets anders doet. Deze functie helpt in dit soort situaties.


Waarom kan ik aan niemand privé verkopen, maar alleen aan Habbo's op mijn vriendenlijst?

Deze functie is gebouwd voor vrienden om meubi van elkaar te kopen en verkopen, niet voor vreemden. Om te verkopen aan andere Habbo's die niet op je vriendenlijst staan, kun je gewoon een openbaar bod op de Marktplaats plaatsen. Of, als je met vreemden wilt handelen in bijvoorbeeld een openbare handelsruimte (of in feite een kamer), kun je het meubi-meubi handelsmechanisme gebruiken.


Is deze functie beschikbaar op de AIR-client?

Nee dat is het niet. Op lange termijn zijn we van plan om de AIR-client stop te zetten. Er zullen nieuwe functies worden toegevoegd aan de Unity-client en onze ontwikkelingsinspanningen zijn bijna uitsluitend daarop gericht. De AIR-client blijft behouden zodat onze community deze kan gebruiken totdat deze uiteindelijk wordt stopgezet.


Kan ik tijdens het gebruik van de Unity-client verkopen aan en kopen van mijn vrienden die de AIR-client gebruiken?

Nee, dit is niet mogelijk en we zijn niet van plan dit mogelijk te maken.


Waarom moet ik een vergoeding betalen als ik items aan mijn vrienden verkoop?

Lees onze FAQ over Ruilen en Marktplaats voor een antwoord op deze vraag en andere vragen over vergoedingen in het algemeen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk