Meubi tot Meubi Ruilen met de Ruiltafel

Hoe werkt de Ruiltafel?

Om een meubi te ruilen met een andere Habbo, zal een van jullie een ruiltafel in een kamer moeten plaatsen. Om te ruilen moet de andere Habbo aanwezig zijn in de kamer. Jullie moeten allebei de ruiltafel gebruiken, waarna de eigenaar van de ruiltafel de Habbo waarmee hij/zij wilt ruilen uit een lijst kan selecteren. Deze lijst bevat alle Habbo's die met de eigenaar van de ruiltafel willen ruilen.

 

Waar kan ik een ruiltafel krijgen en hoeveel kosten ze?

De ruiltafel is beschikbaar in de nieuwe sectie van de Shop " Ruiltafels". Je vindt deze sectie in de categorie "op type". De ruiltafels kosten 10 credits. 

 

Kan ik nog steeds ruilen als ik geen ruiltafel bezit?

Ja, dat kan. Je kan met iemand anders ruilen die wel een ruiltafel heeft. 

 

Moet ik een ruiltafel hebben om met andere Habbo's te ruilen?

Jij of de Habbo waarmee je wilt ruilen, zal een ruiltafel moeten hebben. De ruiltafel zal in een kamer geplaatst moeten worden waar jullie je allebei in bevinden. 

 

Kan ik nog steeds meubi ruilen voor andere meubi? En kan ik nog steeds gratis meubi geven aan andere Habbo's?

Ja, dat kan nog steeds. Zoals wij eerder beloofd hebben in dit nieuwsbericht, zullen wij de kernprincipes van het ruilen/handelen zoals wij die momenteel in Habbo kennen niet wegnemen of veranderen: 

  1. Je kan elke willekeurige meubi ruilen voor elk andere meubi (met als uitzondering de niet-ruilbare items). 
  2. Je kan gratis een andere Habbo meubi geven.

 

Waarom wordt het aantal slots dat ik heb, bepaald door mijn Handelsreiziger achievement?

Wij hebben het aantal slots dat je in je ruiltafel hebt, gekoppeld aan je Handelsreiziger Achievement om zo een gevoel van prestatie te geven aan de Habbo's die veel ruilen of handelen. Dit komt veel voor bij games en wij zijn van mening dat dit positief is voor Habbo. 


Bekijk hieronder de bijbehorende limieten:

  • Geen levels behaald: 2 slots
  • Level 1: 4 slots
  • Level 2: 6 slots
  • Level 3: 8 slots
  • Level 4: 10 slots
  • Level 5: 12 slots

OPMERKING: Je kunt de ruiltafel zo vaak als je wilt gebruiken. Het hebben van de extra slots maakt grotere transacties met meerdere items alleen maar gemakkelijker. 

 

Waarom hebben jullie het ruilen/handelen niet gelaten zoals het was?

Nadat wij hebben gezien hoe belangrijk het meubi tot meubi ruilmechanisme is voor de community, hebben wij besloten om er een leukere ervaring van te maken. Het hebben van een speciaal gebouwde ruiltafel voegt een nieuw element toe aan het spel en vormt tevens een aanvulling op de door Habbo beheerde activiteiten zoals zeldzame ruil/handelkamers, credit shops, etc. 

 

Maar dat betekent dat je alleen kunt ruilen in kamers waar een van de twee Habbo's die willen ruilen een ruiltafel kan plaatsen. Waarom beperken jullie op deze manier het ruilen en handelen?

Bekijk ons antwoord op de bovenstaande vraag: "Waarom hebben jullie het ruilen/handelen niet gelaten zoals het was?". 

 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk