Algemene vragen over het NFT project

Op welke manier gaat dit mijn spel beïnvloeden?

Habbo Avatars zijn volledig bruikbaar in-game in het spel als een soort avatar 'skin'. Je bent vast al een aantal van deze avatars tegenkomen in het hotel die er wat vreemd uitzien. De avatars hebben een exclusief effect enzullen waarschijnlijk kledingstukken en accessoires dragen die nergens anders in-game verkrijgbaar zijn. Dit maakt deel uit van het exclusieve karakter van de avatar NFT’s.

 

Het is mogelijk dat we in de toekomst nog andere, nog onbesliste, in-game extraatjes zullen introduceren. Meer informatie hierover zal worden gedeeld met de Habbo-community naarmate het project vordert.

 

Hoe gaan Habbo-Avatars mijn Habbo-ervaring, en Habbo in het algemeen ten goede komen?

Ten eerste wordt het geld dat wordt verdiend dankzij de verkoop van de avatars opnieuw geïnvesteerd worden in het spel. Dit uit zich in meer middelen voor ontwikkeling om de voortgang van de Unity client te versnellen en meer middelen voor het Habbo design team. D.w.z. meer interessante meubels en functies.

 

Ten tweede was de Habbo Avatars drop op langere termijn onze een eerste voorzichtige stap kunnen zijn richting een breder 'play to earn' spelmodel, waarbij blockchain technologie en NFT's een grotere rol gaan spelen in Habbo. Het 'play to earn'-model is gunstig voor spelers, omdat het hen veel meer controle geeft over hun in-game activa en het eigenaarschap ervan.

 

Bekijk de Habbo NFT roadmap voor meer informatie over de toekomst van het project en hoe het geImplementeerd zal worden in Habbo. Heb je een voorbeeld van hoe "play to earn" eruit zou kunnen zien in Habbo?

Om het effect van de play to earn functies op de Habbo-economie te minimaliseren, zijn we van plan een volledig aparte, op NFT gerichte server te maken. Bekijk de Habbo NFT roadmap voor meer informatie hierover.

 

Waarom besteden jullie hier tijd aan en niet aan de Moderne client of gameplay-toevoegingen voor de community?

Het Habbo NFT-team staat bijna volledig los van het team dat aan de Habbo ontwikkelingen werkt. We hebben voor beide producten nieuwe developers, designers en op community staff aangenomen. De ontwikkeling van de Moderne client wordt niet beïnvloed door het Habbo NFT-project.

 

Hebben jullie een roadmap of tijdschema voor het Habbo Avatars project?

Ja, dat hebben we. Je kunt onze recente roadmap hier vinden. 

 

Welke blockchain technologie gaan jullie gebruiken in dit project, en waarom?

We gebruikten Ethereum mainnet voor de Habbo Avatars en Habbo Schilderijen drops omdat het op dit moment de meest stabiele en betrouwbare cryptocurrency is die beschikbaar is voor het project. Ethereum is ook de technologie die het meeste gebruikt wordt om NFT's te 'slaan', dus het is een natuurlijke keuze voor ons bij onze missie om NFT's zo toegankelijk mogelijk te maken.

 

Voor onze NFT-itemdrops (d.w.z. items die beschikbaar zijn voor gebruik in Habbo), hebben we besloten om te werken met een layer 2 solution genaamd Immutable X. Deze service stelt ons in staat om schaalbare, CO2-neutrale, gas-free transacties te bieden.

 

Waarom maken jullie niet dezelfde website in mijn taal, en niet alleen in het Engels op habbo.com?

Op dit moment vertalen we geen NFT content naar andere talen. Dit kan in de toekomst echter veranderen.

 

Blockchain technologie zoals cryptocurrency, en in het bijzonder NFT's, gebruiken veel elektriciteit. Wat ga je doen om de extra koolstofuitstoot die het Habbo Avatar project met zich meebrengt te compenseren?

Kijk op de Habbo-Avatars website om  te weten te komen hoe we met deze kant van het project zullen omgaan.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk