Habbo Club en Builders Club voordelen

De eigenaars van een Habbo Avatar kunnen genieten van de Habbo Club en Builders Club extraatjes. Om dit te doen, moeten eigenaars hun MetaMask Wallet met hun NFT erin verbinden met hun Habbo account op onze website. In deze FAQ-gids verwijzen we naar dit extraatje als het ‘HC/BC voordeel’.

 

Geldt het HC/BC voordeel voor alle avatars op mijn account?

Ja. Het account dat je verbindt met je MetaMask wallet, zal het HC/BC voordeel voor dat account activeren. Elke avatar van dat account die je gebruikt om Habbo te spelen, zal een actief HC en BC lidmaatschap hebben als je inlogt.Kan mijn MetaMask wallet verbonden zijn met meerdere hotels tegelijk, en zo ja, krijg ik dan het HC/BC voordeel op al mijn accounts? 

Ja, je MetaMask wallet  kan verbonden worden met al onze hotels tegelijkertijd en je kan dus genieten van het HC/BC voordeel op verschillende accounts op hetzelfde moment.Kan ik mijn MetaMask wallet verbinden met meerdere accounts in hetzelfde hotel en genieten van het HC/BC voordeel op al mijn accounts? 

Nee, elke MetaMask wallet kan maar met één account per hotel tegelijk verbonden worden.Wat gebeurt er als ik al een HC of BC lidmaatschap heb op mijn avatar?

Terwijl het extraatje actief is, wordt een bestaand HC- of BC-lidmaatschap ook nog steeds verbruikt.

 

Wat gebeurt er als ik mijn NFT verkoop?

Je hebt geen toegang meer tot de HC/BC-voordelen die je krijgt als je een NFT-eigenaar bent. Je behoudt alle exclusieve HC-items die je hebt gekocht (als je die hebt gekocht), maar je hebt geen toegang meer tot je exclusieve NFT-look en andere voordelen. Bovendien wordt je HC doorlopende bonus stopgezet als je je NFT verkoopt, tenzij je al een HC-lidmaatschap hebt gekocht.

Je BC-lidmaatschapsvoordeel stopt ook en al je kamers die BC-items bevatten, worden op slot gezet. Om deze kamers te ontgrendelen, moet je een BC-lidmaatschap kopen of alle exclusieve BC-meubi in de kamer oppakken.

Alle meubi dat naar jou is gedropt, blijft op je account staan, aangezien deze los staan van je Habbo Avatar NFT. Als u jouw NFT-meubi niet meer wilt, zul je deze apart via de blockchain moeten verkopen. Je kunt deze niet in het spel verkopen.

Bovendien, als je een Habbo Avatar NFT koopt, ontvang je geen van de items die zijn gedropt. Deze zijn nog van de vorige eigenaar.

Let op: als je een Habbo Avatar NFT koopt, koop je alleen de look van de avatar en de NFT-voordelen. Je koopt geen account in Habbo of op de blockchain.Op welke manier beïnvloedt het HC/BC voordeel mijn HC streak?

Als je avatar reeds een HC-lidmaatschap heeft, zal dat worden verbruikt. Het extraatje zal pas daarna ingaan. Zo blijft de streak actief voor die avatar, zolang je niet inlogt met een andere avatar op datzelfde account. (Let op: je streak zal niet onderbroken worden als je een betalend HC-lidmaatschap op je account hebt).

 

Een meer gedetailleerde uitleg: wanneer je inlogt met avatar A, wordt de laatste login gecheckt. Als de laatste login met avatar A was, gaat de streak verder op avatar A. Als je daarna inlogt met avatar B, wordt de streak onderbroken voor avatar A en schakelt de HC streak over naar avatar B.

 

Blijft mijn MetaMask wallet voortdurend verbonden? Of zal ik steeds opnieuw mijn paswoord moeten ingeven?

Nee, je zal niet steeds je MetaMask wallet moeten verbinden wanneer je inlogt. Je dient je MetaMask wallet maar één keer te koppelen aan je account. Eenmaal je je wallet verbonden hebt aan je account, zal het publieke Ethereum adres dat gekoppeld is aan je MetaMask wallet opgeslagen worden op je Habbo account. Ons systeem zal dit adres controleren op het bezit van een NFT telkens wanneer je inlogt.Wat gebeurt er wanneer ik niet inlog voor een lange tijd, maar mensen willen nog steeds kamers bezoeken met meubi van het BC Warenhuis?

Wanneer een Habbo een van je kamers binnengaat met BC Warenhuis meubi erin, zal ons systeem je account en het bijbehorende publieke adres controleren op het bezit van een van de NFT's. Als je de NFT hebt, zal ons systeem mensen toestaan die kamer te betreden zoals normaal.Wanneer mijn MetaMask wallet gestolen wordt door iemand, heeft die persoon dan ook toegang tot mijn Habbo account? 

Nee, dit is onmogelijk.

 

Wanneer mijn Habbo account gehacked wordt, hebben mensen dan ook toegang tot mijn MetaMask wallet?

Nee, dit is onmogelijk.

 

Krijg ik nog steeds de BC Warenhuis meubi limietverhoging met de HC/BC perk?

De +250 meubi limietverhoging kan enkel met een aankoop van een 31 dagen BC lidmaatschap. Een actief HC/BC perk zal je avatars niet voorzien van een maandelijkse verhoging van hun BC Warenhuis furni limiet maar zal een basislimiet geven die hoger is dan die van andere gebruikers die geen lidmaatschap hebben. Deze verhoogde basislimiet blijf je houden, zelfs als je geen Habbo Avatar NFT meer hebt.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk