Als ik een NFT krijg, wat kan ik er dan mee doen?

Op dit moment werken we aan het integreren van Habbo Avatar NFT's in het spel. Onze plannen zijn om Habbo Avatar eigenaren de komende maanden de volgende voordelen te geven:

  • HC en BC lidmaatschap voor al je account avatars zolang je een Habbo Avatar NFT in je MetaMaskwallet hebt (november).
  • Een exclusieve NFT verstuurd naar je MetaMask wallet. Wat dit precies zal zijn, zal op een later moment bekend gemaakt worden.
  • De mogelijkheid om je NFT avatar als een soort "skin" in het Hotel te gebruiken. Elke avatar heeft een exclusief effect dat alleen beschikbaar is voor Habbo Avatar NFT eigenaren. 


We zullen meer informatie delen over hoe deze voordelen precies zullen werken en wanneer ze geïmplementeerd zullen worden wannneer we dichter bij de release ervan zijn.

 

Waarom moet je aan bepaalde eisen voldoen om in aanmerking te komen voor een Habbo Avatar NFT?

Er zijn een heleboel mensen die Habbo spelen. We richten ons op het belonen van actieve gebruikers. Als we iedereen met een account een van de avatars laten krijgen, is de kans groot dat mensen die het spel niet eens spelen of niet bijdragen aan de community een avatar krijgen. Dit willen we heel graag vermijden.


Waarom krijgen sommige Hotels een hoger aantal NFT's dan andere?

Sommige Hotels zijn veel groter en hebben veel meer actieve spelers dan andere. Wij hebben berekend hoeveel NFT's er op elk Hotel gedistribueerd moeten worden op basis van het aantal Habbo's dat in aanmerking komt voor één NFT. 

Kan ik mijn NFT aan iemand anders verkopen?

Ja, dat kan! Houd er rekening mee dat de enige plek om een NFT te kopen op OpenSea.io is. Je kunt eenvoudig controleren of een NFT legitiem is door te controleren of deze uit de geverifieerde Habbo Avatars colllectie komt: 

Screenshot_2021-10-13_at_15.14.36.png

 

Kan ik mijn NFT aan andere Habbo's verkopen?

Ons filter zorgt ervoor dat je in-game geen website links kunt delen. Het bespreken hoe je Habbo Avatar NFT's in-game kunt verkopen is wel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat je je Habbo Avatar NFT verkoopt en mensen het verzamelnummer van je NFT geven, bijvoorbeeld #11576, #546, enzovoort. Dit zal potentiële kopers helpen om jouw NFT op OpenSea.io te vinden. 

Het is van cruciaal belang dat wanneer je Habbo Avatar NFT's op Opensea.io bekijkt, je ALTIJD (!) controleert of het uit de geverifieerde Habbo Avatar collectie komt. Er zijn helaas veel oplichters en sommige van hen zijn erg goed in wat ze doen. 

 

Kan ik mijn NFT voor echt geld verkopen?

Nee. NFT's worden opgeslagen in jouw MetaMask wallet en om ze te verkopen moet je OpenSea gebruiken (dit is een marktplaats speciaal voor de handel in NFT's). Jouw MetaMask wallet is wat je gebruikt om je aan te melden bij OpenSea. Beschouw jouw MetaMask wallet niet alleen als een portemonnee om crypto valuta en NFT's op te slaan, maar ook als een soort digitale sleutel die je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot jouw OpenSea account. 

Dit betekent op zijn beurt dat als je een NFT verkoopt, je altijd een crypto valuta genaamd Ethereum (ETH) in jouw MetaMask wallet ontvangt. 

Wij raden je ten zeerte aan om ALTIJD OpenSea te gebruiken voor zowel het verkopen als kopen van NFT's. Luister nooit naar mensen die zeggen dat ze je geld zullen overmaken als je ze hen jouw NFT geeft. Dit is vrijwel zeker oplichterij!

 

Staat het eigendom van deze NFT mij toe om toegang te krijgen tot de officiële Habbo Avatar Discord server? 

Ja, maar houd er rekening mee dat de server niet bedoeld is om problemen met je Habbo account, de Habbo community of gameplay te bespreken/melden. 

Het is ook heel belangrijk om te begrijpen dat Engels de enig gesproken taal is. Dit om zo de moderatie beheersbaar te houden. Er zijn nog een aantal andere community regels waar je je aan moet houden. Je kunt ze vinden in de #community-rules channel.

Mensen die deze regels overtreden, worden permanent van de server verbannen.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk