Habbo 2020: Kluizen

Of je de credits wel of niet ontvangt in je Kluis, hangt af van hoe je de credits hebt gekregen:

  • Credits-aankopen met echt geld en het verzilveren van vouchercodes gaan nooit naar je kluis. 
  • Verdiende of gewonnen credits, bijvoorbeeld die je bij de avatar levelvoortgang en achievements ontvangt, gaan altijd naar jouw kluis. Ze worden echter eerst weergegeven en verzameld in het Inkomstenvenster, zodat je weet wat je hebt gekregen.
  • Andere gevallen: credits gaan voornamelijk naar je portemonnee, maar als je totale aantal credits (zowel de credits in je portemonnee als in je kluis) meer dan 500 bedraagt, gaat het overschrijdende deel naar je kluis. De credits die al in je portemonnee zitten, veranderen niet, zelfs als ze de limiet overschrijven.
  • Credits die je opneemt uit je Kluis gaan permanent naar je portemonnee. 

Het moment dat je limiet gecontroleerd wordt om te zien wat naar je kluis gaat, vindt plaats wanneer de credits op het punt staan om naar je portemonnee te gaan (dus niet wanneer je de lopende inkomsten verdient).

 

Hoe kan ik credits opnemen uit de Kluis?

Open de Inkomstenweergave en klik op de knop om je credits op te nemen uit je Kluis. Je kunt alleen het volledige bedrag in je Kluis opnemen, geen specifieke bedragen. Let op dat je op dit moment een tax betaalt als je de credits opneemt. Het tax percentage is afhankelijk van het aantal credits dat je in je Kluis had. 

Zoals hierboven vermeld is, gaan credits die uit je Kluis zijn opgenomen, niet weer terug naar je Kluis, ongeacht je creditsaldo. 

 

Hoe zit het met de opgespaarde credits van mijn avatars?

Wij raken de oude credits die verkregen zijn vóór deze nieuwe functie niet aan. Je bent vrij om ermee te doen wat je maar wilt. Alle nieuwe credits (en andere valuta) die je verdient met activiteiten nadat Habbo 2020 gelanceerd is, gaan naar je Inkomstenvenster

 

Hoe ontgrendel ik mijn Kluis?

Wanneer je in een keer voldoende credits met echt geld koopt, wordt je Kluis permanent ontgrendeld. Deals met gegarandeerde kluisontgrendeling zijn gemarkeerd met een ontgrendelingsicoontje op de website en in de in-game Shop. Zodra je deze ontgrendeld hebt, worden alle credits in je Kluis opgenomen zonder dat je hier een tax voor betaald en gaan al je toekomstige credits naar je portemonnee in plaats naar je Kluis.

 

Kan ik mijn Kluis ontgrendelen zonder echt geld uit te geven? 

Nee, Habbo’s moeten echt geld uitgeven om hun Kluis te ontgrendelen. Zie hieronder meer informatie. 

 

Waarom zijn er nu Kluizen in Habbo Hotel?

  • Met Kluizen kunnen wij vrijer credits beloningen geven zonder dat wij ons zorgen hoeven te maken over clone accounts, etc. 
  • De Kluizen houden de economie levendiger en worden Habbo’s gestimuleerd om de credits uit te geven in plaats van ze op te sparen. 
  • De Kluizen beperken de voordelen van verdachte activiteiten van het verplaatsen van hoge aantallen credits tussen accounts.

Oude Client

Houd er rekening mee dat deze nieuwe feature niet in de oude client bestaat. Je kan hier dus niet jouw Kluis zien. Deze nieuwe feature vind je alleen in de nieuwe Habbo 2020 client. 

 

Update 27/10/2020:

Gaat credit meubi direct naar mijn kluis of naar mijn portemonnee?

Als je je kluis hebt ontgrendeld, gaan de credits die je hebt verdiend met credit meubi naar je portemonnee. Als je het niet hebt ontgrendeld, kunnen de credits, afhankelijk van het aantal gecombineerde credits in je portemonnee en kluis, naar je kluis gaan.
Bekijk de bovenstaande veelgestelde vragen voor meer informatie over de limieten en beperkingen van de vergrendelde kluizen.


Houd er rekening mee dat credits die verdiend zijn door middel van het ruilen van credit meubi naar de Marktplaats sectie van het Inkomstenvenster gaan.

Hoeveel kost het precies om mijn kluis te ontgrendelen?
Dit is niet bevestigd. Maar aankopen die voldoende waard zijn om jouw kluis permanent te ontgrendelen, worden duidelijk aangegeven met een icoontje.

 

Update 11/11/2020:

 

Gaan credits die ik ontvang van Marktplaats-verkopen naar mijn Kluis?

Credits verdiend met Marktplaats-verkopen gaan van je inkomstenvenster naar je Kluis als deze is vergrendeld en je in totaal meer dan 500 credits in je kluis en portemonnee hebt. Als je ervoor kiest om je Kluis vergrendeld te houden, kun je voorkomen dat Marktplaats-inkomsten worden vergrendeld door dit gecombineerde aantal credits onder de 500 te houden. (Let op dat overtollige credits die ervoor zorgen dat het gecombineerde saldo meer dan 500 bedraagt, worden vergrendeld.)

Als je kluis ontgrendeld is, gaan de credits die je op de Marktplaats hebt verdiend ALTIJD naar je portemonnee vanuit je inkomstenvenster.

 

Gaan credits die ik krijg van mijn HC Betaaldag naar mijn Kluis?

Net als bij de Marktplaats verdiende credits, gaan ze alleen naar je Kluis als het gecombineerde aantal credits in je portemonnee en Kluis meer dan 500 credits is en je Kluis is vergrendeld.

Ontgrendel je kluis om ervoor te zorgen dat credits van je HC Betaaldag altijd naar je portemonnee gaan.

 

Waar gaan de credits die zijn verdiend met kredietmeubi naartoe?

Als je een kredietmeubi in je kamer hebt en je converteert dit naar credits, dan worden die credits op dezelfde manier behandeld als credits van Marktplaats en worden HC Betaaldag behandeld. Het verschil is dat ze niet eerst in je inkomstenvenster worden verzameld.

Of ze naar je Kluis of portemonee gaan, hangt af van a) of je meer dan 500 credits in je Kluis en portemonnee hebt en b) of je Kluis ontgrendeld is.

 

Update 15/03/2021:

Hoeveel kost het om mijn kluis te ontgrendelen?

Om jouw kluis te ontgrendelen, moet je minimaal 50 credits met echt geld kopen (Via de Habbo Winkel). Let op: speciale aanbiedingen zijn niet inbegrepen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk