Smaragden (voorheen NFTC)

Smaragden zijn de premium valuta van het Habbo Collectibles-ecosysteem. Premium Collectibles – Genesis Habbo Avatars, Gecrafted Habbo Avatars, Habbo Portretten en Habbo X Kamers – voorzien allemaal hun eigenaren van dagelijkse Smaragden, te claimen in de Collectibles Shop.

 

Smaragden kunnen aan allerlei dingen binnen het ecosysteem worden besteed:

 

  1. Collectible items: voornamelijk meubi en kleding
  2. Crafting collectible items
  3. Maken van Gecrafte Avatars
  4. Upgraden van je Habbo X Kamers
  5. Het kopen van extra Meubikratten in de Meubifabriek van je kamer

Aantal Smaragden die je ontvangt van elke Premium Collectible

Verschillende Premium Collectibles krijgen verschillende hoeveelheden Smaragden. Daarnaast krijgen verschillende zeldzaamheden van elk type collectible ook verschillende hoeveelheden.


emerald_promo_chart.png

Let op: als je Habbo X-kamer drukker is, krijgt deze meer Smaragden per dag dan andere. Hier kun je precies zien hoeveel meer het zal opleveren.

Verkoop van je Smaragden aan andere spelers

Het handige van Smaragden is dat je specifieke hoeveelheden kunt omzetten in daadwerkelijke meubi Collectibles die je vervolgens kunt verkopen in de Habbo Tokens sectie van de Immutable Marketplace. Beschikbare waardes zijn 100, 500, 1.000, 10.000.

 

Nadat je jouw Smaragden hebt omgezet in Collectibles kun je ze behalve verkopen aan andere spelers, ook in je Habbo kamer tentoonstellen net als andere meubi collectibles!


600_SoMe_promo.png

Je hebt voldoende smaragden nodig om deze om te kunnen zetten in een meubi collectible.  De laagste waarde is 100. 

 

Vervolgens ga je naar de Collectibles Shop om je Smaragden om te zetten.

 

FAQs

Waarom heten NFTC´s nu Smaragden?

 

We vonden dat het woord Smaragd beter past bij het verhaal achter het Habbo Collectibles-ecosysteem. Daarnaast wilden we afstand nemen van web3-gerelateerde terminologie en jargon. Wat gebeurt er met mijn NFTC-meubi nadat de Smaragden uit zijn gebracht?

 

Er zal niets met ze gebeuren en je zal ze gewoon blijven behouden.  

 

Als je wel besluit om ze weer om te zetten in valuta om uit te geven in de Collectibles Shop, worden ze omgezet naar Smaragden. NFTC 100 wordt bijvoorbeeld direct omgezet naar 100 Smaragden. De oude NFTC meubi zullen niet meer worden uitgebracht en worden daardoor Limited collectibles.  Hoe worden mijn Smaragden in het spel weergegeven als ik ze omzet in meubi collectibles?

 

Ze worden weergegeven als Smaragden en niet als NFTC-meubi.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk