Hoe kan ik een MetaMask-wallet aanmaken en gebruiken?

MetaMask wallets zijn nodig om allerlei dingen te kunnen doen binnen ons ecosysteem, maar ze moeten vooral gezien worden als een middel om toegang te krijgen tot de Immutable Marktplaats en als bewaarplek van Premium Collectibles: Genesis Habbo Avatars, Gecrafte Habbo Avatars, Habbo Portretten en Habbo X Kamers.

 

Andere toepassingen voor MetaMask-wallets: 

  1. Toegang tot Habbo X
  2. Toegang tot de Habbo Collectibles Shop, crafting, Crafted Avatar creatie, en meer. 
  3. Toegang tot de Immutable’s Marktplaats / ruilmogelijkheden voor meubi, kleding, token, add on, en huisdier collectibles

Met behulp van de overdrachtsfunctie in de Collectors Guild (zie onderstaande afbeelding) kun je Habbo Collectibles naar je MetaMask-wallet verplaatsen en ze vervolgens verkopen op de Immutable Marktplaats voor Ether (ETH), een veelgebruikte crypto valuta.

 

 

MetaMask wallets zijn volledig gratis te downloaden en kunnen als browserextensie of add-on aan de meeste internetbrowsers worden toegevoegd. Hieronder hebben wij eenvoudige stappen vermeld die je kunt volgen om een MetaMask wallet aan te maken en deze te gebruiken.

 

  1. Ga naar MetaMask.io
  2. Installeer de MetaMask-plug-in: klik op "Downloaden" en selecteer vervolgens de door jou gekozen browser. Na het downloaden verschijnt en blijft de extensie rechtsboven in jouw browser staan.
  3. Maak een wallet aan: volg de aanwijzigingen om een wallet aan te maken.
  4. Belangrijk: schrijf je seed phrase op een vel papier, niet op  je telefoon of je apparaat! Als je in de toekomst op een ander apparaat toegang wilt krijgen tot je wallet of  als je het wachtwoord van je wallet bent vergeten, is de seed phrase de enige manier om weer toegang te krijgen. ls je je seed phrase kwijtraakt, verlies je voor altijd de toegang tot je wallet en eventuele Habbo Collectibles die daarin zitten. Niemand kan je helpen om ze terug te krijgen! Belangrijk: Deel NOOIT je seed phrase met IEMAND.
  5. Je hebt nu een wallet! Je kunt je wallet-adres kopiëren vanuit het plug-in venster. Zo kun je mensen je Habbo Collectibles sturen (zie onderstaande afbeelding).
  6. Ga vervolgens naar de Habbo Collectibles website om je wallet aan Immutable te koppelen. Alle instructies kun je daar in het Engels vinden. Om dit proces te voltooien, moet je een aantal transacties "ondertekenen".
  7. Zodra je je MetaMask-wallet aan Immutable hebt gekoppeld, hoef je het alleen maar aan je Habbo-account te koppelen. Je kunt dat hier doen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk