Hoe werkt de negeer-knop?

Hoe werkt de negeer-knop?
Alle Habbo's hebben een knop waarmee ze de tekst van andere Habbo's uit kunnen zetten. Je kunt iemand negeren door eerst op de Habbo te klikken, en dan op de 'Negeer'-knop die je in het schermpje boven de Habbo ziet. De Habbo kan nog wel praten, alleen jij hoort hem niet meer. De Habbo kan niet zien dat jij hem negeert.

Wanneer moet ik iemand negeren?
Aan jou de keuze. Je kunt iedereen negeren waar jij niet mee wilt praten. Roep wel om hulp rechts bovenin het scherm bij 'Help' als iemand dingen zegt die in strijd zijn met de Habbo Regels. Je kunt daarna de 'negeer'-knop gebruiken om verder geen last van die persoon te hebben.

Wie kan ik negeren?
Je kunt iedere Habbo in het hotel negeren, behalve de eigenaar van de gastenkamer waar je in bent. 

Hoe kan ik weer luisteren naar wat de Habbo zegt?
Als je op de Habbo klikt die je hiervoor hebt genegeerd en je klikt vervolgens op 'luister' in het schermpje boven de Habbo, kun je weer horen wat de andere Habbo zegt.

In de volgende situaties gaat de negeer-functie automatisch uit:
- Als je naar een andere kamer gaat, als je opnieuw dezelfde kamer binnenkomt
- Als je naar Hotel Overzicht gaat
- Als je het Hotel opnieuw opstart

Moet ik het negeren opnieuw aanzetten als ik een kamer weer binnenkom?
Ja, als je een kamer uitgaat verdwijnen al je negeer-instellingen. Als je dus opnieuw die kamer ingaat, moet je alle Habbo's die je had aangeklikt om te negeren opnieuw selecteren en de 'negeer'-knop gebruiken.

Wat gebeurt er als iemand mij negeert?
Als iemand de negeer-knop gebruikt op jou, ziet hij jouw tekst-ballonnen niet meer totdat hij/zij zelf besluit dat hij/zij weer willen horen wat jij te zeggen hebt. In de Habbo Regels kun je lezen dat je anderen die niet met jou willen praten niet mag lastig vallen. Laat die persoon dus met rust, en zoek iemand anders om mee te praten.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk