Alles over de Habbo Shop

Misschien heb je je onlangs geregistreerd bij Habbo en vraag je je nu misschien af hoe je je kamers kan inrichten met de nieuweste meubels en accessoires. Of misschien loop je al een tijdje rond in het Hotel en heb je een item in een kamer van iemand anders gezien en dacht je "WOW, ik wil dat ook!". Nou, breng dan een bezoekje aan de Habbo Catalogus want daar moet je heen om de nieuwste spullen te halen om zo je kamers in te richten! 
 

Open de Shop door op het winkelwagen icoontje rechtsboven je scherm te klikken. Je kunt ook rechtstreeks naar de Shop vanuit het furni menu als deze daar momenteel beschikbaar is.

De Shop is onderverdeeld in verschillende categorieën. Ook heb je een uitgebreide selectie van categorieën en een zoekfunctie om je items gemakkelijk te vinden.

 

Hoe kan ik items kopen in de Shop?

Open de Shop door op het icoontje te klikken en navigeer door de verschillende items. Selecteer het item dat je graag wilt hebben en klik vervolgens op "Kopen". Als je geen credits hebt, lees dan hier hoe je deze kunt krijgen.

 
Hoe kan ik items verkrijgen die niet in de Shop te vinden zijn?

Er kunnen items zijn die je niet in de Shop kunt vinden. Lees hieronder wat de reden hiervoor kan zijn:

- Zeldzame items (dit betekent dat er slechts een beperkt aantal beschikbaar is binnen Habbo)
- Seizoensgebonden items (bijvoorbeeld items die alleen verkocht zijn op bepaalde tijden zoals Habboween of Kerst)
- Prijzen

Je kunt zelzame en seizoensgebonden items op verschillende tijden van het jaar kopen. Ook kun je op verschillende tijden van het jaar speciale prijzen winnen. En natuurlijk kun je altijd aanbieden om met iemand speciale items die je graag wilt hebben te ruilen.

Sommige items die mogelijk niet verkrijgbaar in de Shop, kun je wel vinden in de Builders Club Warenhuis. Lees hier meer over Builders Club.
 
Wat als ik iets hebt gekocht dat ik niet leuk vind?

Items die je in de Shop hebt gekocht, worden niet gerestitueerd. Je kunt je items echter ruilen met andere Habbo's of ze verkopen op de Marktplaats!
 
Waar kan ik de items die ik in de Shop heb gekocht vinden?
 
Wanneer je een item in de Shop koopt, ontvang je deze direct in je inventaris. Dit is een plek waar je gemakkelijk alle items die je in bezit hebt, kunt vinden. Open je inventaris door op de inventarisknop onderin je scherm te klikken. 
 
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk