De Habbo Regels

Wat zijn de Habbo Regels?

De Habbo Regels zijn huisregels waar iedereen in Habbo zich aan moet houden, wie zich hier niet aan wil houden is daarom niet welkom op Habbo en kan zelfs verbannen worden.

Je kunt de Habbo Regels hier lezen. 

De Algemene Voorwaarden kun je hier lezen. 


Waarom zijn de Habbo Regels er?

Mensen komen op Habbo Hotel om te ontspannen, wat rond te hangen en om nieuwe vrienden te maken in een fijne, maar bovenal veilige omgeving. De Habbo Regels helpen deze fijne en veilige omgeving te behouden.

Wat moet ik doen als iemand de Habbo Regels overtreedt?
Als je ziet dat iemand de regels overtreedt en je voelt je hier niet prettig bij, negeer deze Habbo dan eerst door de negeer-functie te gebruiken. Hiermee kan je niet meer zien in jouw scherm wat diegene zegt. De negeer-functie gebruik je bij uitschelden, mild vloeken en allerlei andere dingen die je simpelweg niet prettig vindt. Wanneer een gesprek daadwerkelijk beledigend, haatvol of racistisch is, of wanneer het bedreigend op je overkomt, klik dan op 'help' rechts bovenin je scherm. Je geeft de Habbo dan aan bij ons moderatie team, vervolgens verlaat je de ruimte of zet je de Habbo alsnog op 'negeren'.

Wat gebeurt er als ik de Regels overtreed?
Dat kan je maar beter niet proberen, want de gevolgen zijn dat je gewaarschuwd, gekickt of zelfs verbannen kunt worden uit het  Habbo Hotel!

Waarom zie ik soms 'BOBBA' verschijnen?
Dit is onze taalfilter en zorgt ervoor dat nare woorden automatisch worden gefilterd. Het taalfilter haalt scheldwoorden en seksistische woorden weg nog voordat ze in je scherm kunnen komen. Ook email adressen en telefoonnummers worden geblokkeerd. Al deze woorden worden vervangen door 'BOBBA' en dit werkt ook bij alle tekst inclusief avatar- en kamernamen, chatgesprekken, forum teksten en motto's. 

Wat gebeurd er als ik het taalfilter omzeil?
Dan loop je een grote kans verbannen te worden uit het Habbo Hotel!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk