Kamers

Hoe maak ik een kamer aan?

Klik gewoon op de Navigator, selecteer het tabblad "Mijn wereld" en druk op de knop "Kamer maken"! Het is zo simpel. Je volgt gewoon de instructies en selecteert vervolgens een plattegrond! Je kunt later in de kamerinstellingen een naam voor je kamer kiezen.

Welke regels gelden in kamers?

De Habbo regels zijn van toepassing op alle kamers in Habbo. Je moet andere Habbo's kamers behandelen alsof het iemand anders zijn huis is.

Hoe verwijder ik mijn kamer?

Als je je kamer wilt verwijderen, open je het instellingenmenu vanuit het kamer-informatievenster. Klik vervolgens op de knop voor het verwijderen van kamers. Alle meubels in je kamer die worden verwijderd, worden teruggestuurd naar de inventaris van de meubi-eigenaar.

Waarom kan ik mijn behang of vloer niet oppakken?

Behang en vloeren zitten vast, dus als je ze eenmaal neerlegt, kunnen ze niet meer worden opgepakt. Je kunt nieuw behang of vloeren neerleggen als je het uiterlijk van je kamer wilt veranderen.

Hoe wijzig ik wie toegang heeft tot mijn kamer?

Als je deze instellingen wilt wijzigen, open je het instellingenmenu van je kamer vanuit het kamer-informatievenster. Je ziet de opties daar.

Hoeveel kamers kan ik bezitten?

Je kunt 200 kamers bezitten.

Hoe kan ik mijn huiskamer veranderen?

Je kunt je huiskamer wijzigen door op de huiskamer-knop in het kamer-informatievenster te klikken.Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk