Wat kan ik met mijn Habbo (avatar) doen?

Oke, je hebt dus een Habbo account aangemaakt! Je hebt nu vast wel vragen over wat je allemaal met je Habbo in het spel kunt doen. Lees hieronder en kom zo meer te weten!

Hoe kan ik chatten?

Wanneer je in een kamer bent, typ dan in de chatbalk onderin het scherm. Druk vervolgens op "enter" om te praten. Het is zo makkelijk!

Hoe kan ik mijn look veranderen?

Je look veranderen is super makkelijk! Ga het Hotel in en klik op jouw Habbo links onderin je scherm en kies vervolgens in het menu voor 'omkleden'. Je kunt je look ook aanpassen door naar een kamer te gaan en op je Habbo klikken. Er zal een box geopend worden. Vervolgens selecteer je "Mijn kleding" en kies je nieuwe outfit. Je kunt meer kleuren en outfits kiezen als je HC lid bent.


Hoe kan ik lopen, zitten en liggen?

Om te lopen klik je op de vloertegel waar je heen wilt. Je Habbo loopt daar dan naar toe. Om te zitten of liggen klik je op de vloertegen onder de stoel of het bed waar je op wilt zitten/liggen.


Hoe kan ik dansen?

Om te dansen, klik op je eigen Habbo. De dans knop zal dan verschijnen.


Hoe kan ik zwaaien?

Om te zwaaien, klik op je eigen Habbo. De zwaai knop zal dan verschijnen. 

Hoe kan ik fluisteren?

Als je met een andere Habbo wilt praten, zodat alleen deze Habbo je kan horen, klik dan op de Habbo naar wie je wilt fluisteren en klik vervolgens op "Fluister" in het menu boven hun hoofd. Typ je bericht in de chatbalk en druk vervolgens op <Enter>.

 
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk