Habbo Groepen

Hoe maak ik mijn eigen Groep?
Om zelf een Groep te maken moet je HC lid zijn. Open de Vrienden Tab en ga naar het gedeelte "Groepen". Om een Groep aan te maken kies je een Groepsnaam, omschrijving, een Groep Huiskamer, je Groep Kleur en maak je je eigen Groepsbadge. Ben je tevreden? Dan klik je op 'koop' en ben je de trotse eigenaar van een eigen Groep.

Kan ik mijn eigen Groep verwijderen?
Ja, dat kan. Om een van jouw groepen te verwijderen, open je het venster van de groep profiel. 


Hoe stel ik mijn Groep huiskamer in?
Zodra je je eigen Groep aanmaakt, word je vanzelf gevraagd een Groep Huiskamer te kiezen. Je kunt deze Groep Huiskamer helaas later niet meer veranderen dus denk er goed over na!

Hoe sluit ik mij aan bij een Groep?
Open het profiel om lid te worden van een groep. Als je lid wilt worden van een groep, zoek je in de Vrienden Tab een groep of klik op een groepsbadge in de groep huiskamer.  

Hoe verlaat ik een Groep?
Om een groep te verlaten, moet je het profiel openen. Je kunt alle groepen zien waarvan je lid bent door je eigen profiel te openen.

Van hoeveel Groepen kan ik lid worden?
Als je HC lid bent kun je lid worden tot max. 100 verschillende Groepen. Geen HC leden kunnen lid worden van 50 Groepen.

Ik probeer lid te worden van een Groep maar het wil niet lukken. Wat doe ik verkeerd?
Waarschijnlijk heb je het maximum aantal groepen waarvan je lid kan worden bereikt. Een andere reden kan zijn dat de Groep simpelweg al vol zit, of dat je alleen met toestemming mag toetreden.

Hoeveel leden kan een groep hebben?
Het hangt af van de huidige leden. Naarmate ze een hogere level bereiken, wordt het ledenlimiet verhoogd. Als de limiet daalt, mogen bestaande leden blijven.

Hoe kan ik samen met mijn mede Groepsleden onze Huiskamer inrichten?
In de Groepen kunnen jij en je Leden samen de Huiskamer inrichten. Je kan kiezen welke groepsleden je welke type rechten je wilt geven. Dit kan je doen via de kamerinstellingen. Spelers kunnen dan hun eigen meubels gebruiken om de kamer in te richten, meubi te verplaatsen, in te stellen en op te pakken. De meubels in de kamer blijven van de eigenaar, na het verlaten van de Groep kan de eigenaar ze dus gewoon meenemen. De verwijderde meubels gaan dan naar de inventaris van de eigenaar.

Er is nu ook een commando :ejectall dat ervoor zorgt dat alle items in een kamer direct worden teruggestuurd naar de inventaris van de oorspronkelijke eigenaren. Om dit te doen, type je :ejectall in je tekstbalk en bevestig.

Mijn Groepsleden hebben samen met mij onze Huiskamer ingericht. Nu zijn er enkele meubels verdwenen. Hoe kan dat?
Een of meerdere leden hebben hoogstwaarschijnlijk hun meubi opgepakt of hebben de Groep verlaten. Alle meubi die zij hebben ingezet voor de Huiskamer blijven ten alle tijden van hun. Besluit je een groep te verlaten en je wilt je meubi die je in de groepskamer hebt terugkrijgen, dan kun je deze meubels gewoon ophalen zonder bouwrechten te hebben.

Hoe beheer ik mijn groep - wie mag er lid worden?
In het profielvenster van de groep, kun je kiezen welke Groep Type je wilt instellen.
Standaard: Iedereen kan lid worden (tot max. groepslimiet). Er is geen goedkeuring nodig om lid te worden.  
Exclusief: Habbo's moeten eerst goedkeuring krijgen van de Eigenaar of Admin om lid te worden.
Privé: Niemand kan zich aansluiten.


Hoe beheer ik mijn groep - groepsrechten
Om de verschillende rechten van elk van jouw groepsleden te beheren, open je het profielvenster van de groep. Hieronder staan de verschillende rechten die je kunt hebben:

Lid: Basic Lidmaatschap van een Groep. Leden kunnen de kamer decoreren ( als die optie is gekozen) 

Admin: Zij hebben dezelfde rechten als basisleden, maar kunnen ook nieuwe leden goedkeuren, huidige leden verwijderen en bans in de groepshuiskamer geven/opheffen.

Eigenaar: Heeft alle Rechten als hierboven beschreven maar kan ook nog de Groepsomschrijving veranderen.

Bovendien hebben de kamerinstellingen en groepfora opties waarmee bepaalde rechten kunnen worden gegeven, afhankelijk van de status van lid/admin/eigenaar.

Ik wil graag mijn Groep Huiskamer inrichten met de speciale Groep Meubels. Hoe doe ik zoiets?
Groep Meubels vind je in de groepkamer meubi sectie in de Shop. Hier kan je verschillende items vinden in de speciale Groepskleuren die jij gekozen hebt. Sommige meubels hebben zelfs automatisch jouw Groep Badge. Netjes, niet? Zorg er op deze pagina voor dat je de juiste groep kiest waarvoor je de meubi wilt kopen. 

Hoe kan ik de Groep Badge veranderen?
Je kan de Groeps Badge niet meer veranderen.


Hoe kan ik zien van welke Groep ik ook alweer Lid ben?

Klik op je Habbo profiel om te zien welke Groepen je hebt.

Kan ik de meubels die zijn gebruikt in mijn Groep Huiskamer zelf terug geven aan de oorspronkelijke eigenaar?
Iedereen met bouwrechten in de kamer kan meubi teruggeven aan zijn of haar eigenaren. Dit kunnen zij op dezelfde manier doen als wanneer zij hun eigen meubi zouden oppakken.
Er is ook een  commando :ejectall dat ervoor zorgt dat alle items in een kamer na bevestiging direct worden teruggestuurd naar de inventaris van de oorspronkelijke eigenaren. Om dit te doen, type je :ejectall in je tekstbalk en bevestig.

Om al je meubi uit een kamer op te pakken, kun je ook naar je inventaris gaan en de "Oppakken" knop gebruiken in de lijst met "meubi per kamer"

Waarom kan er geen ongelimiteerd aantal Leden in een Groep?
Wij willen de Habbo's belonen die upgraden naar hogere levels.


Kunnen twee Groepen dezelfde naam hebben?
 
Ja, je kan een Groep maken met dezelfde naam van een andere Groep.

Admins kunnen leden verwijderen. Waarom?
Admins hebben de mogelijkheid nodig om te bepalen wie lid is van hun groep en wie niet.


Waarom was mijn groep verwijderd?
Als je een groep maakt die tegen de Habbo regels is of als wij van mening zijn dat de groep ongepast is, wordt deze verwijderd en krijg je je credits niet voor terug.


Word mijn groep verwijderd als ik geen HC lid meer ben?

Jouw groep wordt niet verwijderd.

Word mijn Groep Huiskamer verwijderd als ik geen HC lid meer ben?
Jouw Huiskamer wordt niet verwijderd.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk