Habbo Helpers

Wat is Helpchat?

Helpchat is voor zowel nieuwe Habbo's met vragen als voor ervaren Habbo's die nieuwkomers willen verwelkomen en begeleiden met betrekking tot de functies, trucs en eigenaardigheden van het spel.

 

Hoe kan ik om hulp vragen?

Open het instellingenvenster en ga naar het helpgedeelte. Klik vervolgens op de knop om hulp te vragen. Stel in de geopende weergave je vraag en wacht tot een helper reageert. Je kunt, terwijl je wacht, gewoon verder spelen en ontvangt een melding wanneer er een antwoord is op je vraag.

 

Hoe kan ik hulp bieden?

Open het instellingenvenster en ga naar het helpgedeelte. Als je avatar op een voldoende hoog niveau is, zie je een selectievakje om de hulpverzoeken te accepteren. Nadat je het vakje hebt aangevinkt, ontvang je een melding wanneer er verzoeken wachten om beantwoord te worden. Om een ​​helpchat-sessie te openen, klik je op de knop om op een hulpverzoek te reageren. Je kunt je status op elk moment wijzigen, bijv. als je even een pauze wilt nemen.

 

Kan ik iets in de game gaan bekijken en dan doorgaan met de helpchat?

Ja. Als je de Helpchat-weergave sluit, blijft de sessie open. Je kunt in het hotel iets anders gaan doen om je te helpen bij het geven van een nuttig antwoord, of om een ​​voorgestelde oplossing uit te proberen voordat je terugkeert naar de hulp-chatsessie. Wanneer je op de knoppen klikt om hulp te vragen of te bieden terwijl je een lopende sessie heeft, wordt je automatisch naar je bestaande sessie geleid.

 

Hoe kan ik een nieuwe helpchat-sessie starten?

Om een ​​nieuwe help-chatsessie te starten, moet je eerst de huidige beëindigen. De knoppen hiervoor zijn te vinden in de help-chatweergave.Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk