De Geweldige Bot

Bots

Waar kan ik een Bot krijgen?
Bots zijn te koop in de Shop en zijn momenteel gecategoriseerd als een "bot" meubi type. 

Blijft een Bot voor altijd van mij?
Ja natuurlijk! Er is geen verloopdatum op Bots dus ze blijven voor altijd van jou.

Hoe verander ik de kleding van mijn Bot?
Eerst moet je jezelf kleden in de kleding die je wilt hebben voor jouw Bot. Klik dan op de Bot en kies voor ‘Kopieer mijn kleding’ om jouw look aan je Bot te geven.

Krijgt mijn Bot HC kleding als ik dat draag?
Ja, als je HC kleding draagt krijgt de Bot precies dezelfde kleding.

Worden het gezicht en het kapsel ook aangepast? Of alleen de kleding?
Alles zal worden aangepast, dus ook het gezicht en het kapsel. Als je bijvoorbeeld een meisje bent, dan verandert je bot ook in een meisje. 

Hoe kan ik mijn Bot laten praten?
Klik op de Bot en kies voor ‘Chat instellingen’ waarna je de zinnen kunt toevoegen die de Bot moet zeggen. Door leestekens toe te voegen zoals punten, vraagtekens en uitroeptekens kan je de zinnen van elkaar loshalen.

Als je de Bot automatisch laat praten kan je kan je ervoor kiezen om deze verschillende zinnen achter elkaar te laten zeggen. Tussen elke zin zit een periode van minimaal 7 seconden.

Een andere optie is om de automatische chat uit te zetten en je Bot alleen te laten reageren op een specifieke zin. In dat geval reageert een Bot na een periode van minimaal 4 seconden.

Bots zijn erg slim en kunnen door de zinnen die jij gebruikt nieuwe chatzinnen samenstellen. Je kunt dit zelf mogelijk maken door een combinatie van 2 woorden in meerdere zinnen te gebruiken. Tip: Hoe meer zinnen je maakt met deze combinatie van 2 woorden hoe meer zinnen je krijgt. Probeer het eens!

Als je alles hebt ingesteld klik dan op ‘bewaar’ en je Bot is klaar!Is er een limiet aan het aantal woorden dat een Bot kan zeggen?
Er is een maximum van 1024 letters en leestekens die je Bot kan zeggen.

Hoe kan ik mijn Bot laten dansen?
Klik op de Bot en kies voor ‘Dansen’. Klik op "Stop met dansen" om hem/haar te laten stoppen.

Hoe werkt de ober/serveer Bot?
Naast alle geweldige functies van een normale bot, kan je een serveer/ober Bot krijgen om je gasten te bedienen. Terwijl je in de buurt van de Bot staat, zeg je gewoon de naam van het drankje dat je wilt en de bot zal je vervolgens bedienen. (Let op: de bot is momenteel geconfigureerd voor de volgende drankjes: sap, melk, latte, water, gewone koffie, cafeïnevrije koffie en thee.)

Wat is de ‘Relax’ functie?
Als je op deze functie klikt stopt je Bot met praten en loopt hij/zij even lekker rustig rond in de kamer.  

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk