Wat is Builders Club?

Lees hier alles over hoe Builders Club werkt en wat de verschillende voordelen zijn als je hier lid van bent.

Wat is Builders Club?

Builders Club (wordt soms ook wel BC genoemd) is een lidmaatschap dat beschikbaar is binnen Habbo. Als je eenmaal lid bent, kun je een uitgebreide selectie aan meubi in het Builders Club Warenhuis lenen, gebruik maken van de floor plan editor en heb je toegang tot een heleboel andere voordelen.

Wat is het Builders Club Warenhuis?

In het Builders Club Warenhuis kun je een vrijwel onbeperkt aantal meubi lenen. Naast dat de overgrote meerderheid van alle meubi die we ooit hebben gemaakt, beschikbaar is, stellen we tijdens de vakantieperiodes ook een reeks seizoensgebonden meubi beschikbaar. (Furni van afgelopen kerst- en Habboween-evenementen bijvoorbeeld.)

Er is een limiet aan het aantal meubi dat je op elk moment kunt lenen van het Builders Club Warenhuis. Deze limiet kan op twee manieren worden verhoogd. Als je lid blijft van Builders Club, wordt je meubi-limiet elke maand met 250 verhoogd. Je kunt ook uitbreidingen van je meubi-limiet kopen in het meubi-limieten-gedeelte van het Premium-tabblad van de winkel.

Wat zijn de voordelen van het Lidmaatschap?

  • De mogelijkheid om items te lenen van het BC Warenhuis, waaronder een selectie van exclusieve meubi, alfabetblokken en geometrische vormblokken. De mogelijkheid om andere Habbo's toe te laten in kamers die meubi gebruiken die zijn geleend van het BC Warenhuis.
  • Mogelijkheid om eigen aangepaste kamerindelingen op te slaan in de floor plan editor en bezoekers in bewerkte kamers te hebben.
  • Permanente verhogingen van de limiet voor geleende BC meubi.
  • BC-leden achievements.

Waar kan ik een BC-lidmaatschap kopen?

Je kunt lidmaatschappen van 31 dagen rechtstreeks kopen via de website Shop of de in-game Shop voor een mix van diamanten en credits. Je kunt ook speciale BC-lidmaatschapsboxen kopen in de in-game winkel. Deze boxen zijn ruilbaar en je kunt ze soms door andere Habbo's op de Marktplaats vinden.

Hoe kan ik zien hoeveel dagen BC-lidmaatschap ik nog heb?

Je kunt zien hoeveel BC-lidmaatschap je nog hebt in je portemonnee, in de in-game Shop en in het BC Warenhuis zelf. Je kunt ook zien hoeveel meubi je hebt geleend van het BC Warenhuis en je huidige meubi-limiet in het BC Warenhuis.

 

Kan ik BC-lidmaatschap cadeau doen aan andere Habbo's?

Je kunt BC-lidmaatschapsboxen kopen in het premiumgedeelte van de in-game Shop en ze ruilen voor andere Habbo's.

 

Als ik midden in de maand bij BC kom, ben ik dan maar 15 dagen lid?

Nee, je bent altijd lid van het aantal dagen dat je hebt betaald vanaf de datum waarop je lid bent geworden.

 

Wat gebeurt er met mijn kamers die met BC Warehouse meubi zijn gebouwd nadat mijn lidmaatschap is afgelopen?

Als je BC-lidmaatschap opraakt, wordt een van de kamers met meubi die zijn geleend van het BC Warenhuis vergrendeld. Alleen jij kunt deze kamers betreden totdat a) je de geleende items uit de kamer verwijdert of b) je weer lid wordt van Builders Club.

 

Wat gebeurt er met mijn kamers met bewerkte plattegronden nadat mijn lidmaatschap op is?

Als je BC-lidmaatschap opraakt, worden alle kamers met een bewerkte plattegrond vergrendeld. Alleen jij kunt deze kamers betreden totdat a) je de plattegrond opnieuw instelt of b) je jouw BC-lidmaatschap bijwerkt. Alleen kamers die zijn bewerkt nadat deze regel is opgelegd, worden beïnvloed.

 

Wordt mijn meubi-limiet gereset als mijn lidmaatschap op is?

Nee, je meubi-limiet wordt niet beïnvloed als je geen BC-lidmaatschap meer hebt.

 

Kan ik Builders Club uitproberen voordat ik een lidmaatschap koop?

Zonder lid te zijn, kun je alle meubi van BC Warenhuis lenen en kun je ook de floor plan editor uitproberen. Houd er rekening mee dat je je plattegrond niet kunt opslaan zonder lid te worden.


Hoeveel kost het om lid te worden van de Builders Club?

Bekijk onze Credits pagina om je in te schrijven en prijzen te bekijken.

Wat zijn de beschikbare betaalmethodes?
Je kan betalen met Creditcard, SMS, paysafe card of iDeal. Bekijk de Credits pagina of Habbo shop voor alle betaalmethoden.

Wat voor Meubi kan ik in de Builders Club vinden?
De Builders Club heeft een grote selectie van decoratieve Meubi om te gebruiken. Zeldzaamheden en items die niet in de shop staan worden niet aangeboden in de Builders Club. Items met speciale functies zoals, wireds, huisdieren en Monsterplanten zijn ook niet beschikbaar in de Builders Club. Meubi-matic rewards en Habbo Club geschenken worden eveneens niet aangeboden.

Zijn campagne Meubi ook beschikbaar in de Builders Club?
Ja, vele campagne items zullen ook beschikbaar zijn. Voor degene die van ruilen en sparen houden, we zullen Zeldzaamheden en andere exclusieve items blijven verkopen in de shop.

Kunnen gebruikers met rechten deze Meubi verplaatsen, net als bij de gewone Meubi?
Ja, gebruikers met rechten kunnen je Builders Club Meubi verplaatsten.

Kan ik de Meubi in groepskamers gebruiken?
Ja, Builders Club meubi kan gebruikt worden in groepskamers.

Wat gebeurd er met de Meubi als ik mijn lidmaatschap niet verleng?
De kamers die jij gebouwd hebt worden gesloten voor bezoekers. Je zal nog wel toegang hebben tot deze kamers en je kan deze ook nog aanpassen. Maar, je hebt een lidmaatschap nodig om andere Habbo's in je kamers toe te laten.

Moet ik mijn kamers opnieuw bouwen als mijn lidmaatschap verlopen is?
Nee, de kamers die je gebouwd hebt blijven op jouw account staan. Ze zijn wel gesloten voor andere Habbo's en de kamers zullen niet in jouw navigator verschijnen. Wanneer je het lidmaatschap verlengt, zullen de kamers weer verschijnen in de navigator en kunnen andere Habbo's je kamers weer bezoeken.

 

Wat gebeurt er met mijn kamers die zijn gebouwd met BC Warenhuis-meubi of die zijn bewerkt met de floor editor nadat mijn abonnement / lidmaatschap afloopt?
Als je BC-lidmaatschap is verlopen, worden alle kamers die meubi bevatten die zijn geleend van het BC Warenhuis, vergrendeld. Alleen jij kunt deze kamers betreden totdat je a) de geleende items uit de kamer verwijdert of b) je een BC-lidmaatschap koopt.
Als je de floor plan editor hebt gebruikt, is de kamer vergrendeld voor het bezoeken van Habbo's totdat je een BC-lidmaatschap koopt.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk