Definities van Meubi

Houd er rekening mee dat deze definities erg algemeen zijn. Sommige meubi passen in meer dan één categorie!

 • Catalogus meubi: dit zijn meubi die altijd in de Shop staan, ongeacht het tijdstip van het jaar. Het doel van deze items is dat er een bijna oneindige voorraad basis bouwblokken beschikbaar zijn om zo mooie kamers te bouwen.
 • Campagne meubi: dit zijn de meubi die we speciaal maken voor campagnes, bijvoorbeeld de kerstcampagne of de Santorini Griekenland campagne. Zodra een campagne is afgelopen, zullen deze nieuwe items gedurende 4-12 maanden niet meer opnieuw verkocht worden zodat we de meubi handelaren ruim de tijd geven om hun business op te bouwen.
 • Seizoensgebonden meubi: om bepaalde feestdagen te vieren (bijvoorbeeld Valentijnsdag of Halloween) brengen we oude meubi-lijnen en bundels van eerdere campagnes terug.
 • Zeldzaamheden: dit is een extreem brede meubi categorie. Het uitgangspunt hierachter is dat dit soort meubi slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn en hierna nooit opnieuw uitgebracht zal worden.
 • “Crackable” meubi: dit is een speciaal type zeldzaamheid dat je kunt kopen en open kunt maken door hierop te dubbelklikken (crackable) waardoor er een ander willekeurig zeldzaam meubi onthuld wordt. Er zijn heel wat "crackable" items en elk item heeft verschillende kansen.
 • Zeldzame Kleding Item: kleding met een rode kledinghanger wordt als zeldzaam beschouwd. Net zoals zeldzame meubi betekent dat deze kleding items nooit meer opnieuw verkocht zullen worden.
 • LTD’s: dit is een speciaal type zeldzaamheid dat in beperkte hoeveelheden uitgebracht wordt. 
 • Credit meubi: dit is een soort meubi met een zeer veilige en stabiele handelswaarde. De waarde van deze meubi blijft altijd hetzelfde, bijvoorbeeld een goudstaaf is altijd 50 credits waard. Wanneer je deze goudstaaf gebruikt om te ruilen met een andere Habbo, wordt deze automatisch weer in credits veranderd.
 • Zeldzame Credit meubi: dit is credit meubi met een specifieke en stabiele waarde. Dit item wordt maar één keer uitgebracht als een normale zeldzaamheid.
 • Bonus Zeldzaamheden: Voor elke keer dat een Habbo 120 credits koopt, ontvangt hij/zij automatisch een bonuszak. Deze bonuszak is een "crackable" meubi (zie hierboven) en bevat meestal een van de zes verzamelbare meubi.
 • Exclusieve bundel items: om de bundels extra speciaal te maken, bevatten deze vaak een of meerdere meubi die alleen in de bundel te vinden zijn. Soms zetten we meerdere van dezelfde items in de bundels en soms  zetten we alleen exclusieve meubi in de bundels. Deze meubi worden niet als zeldzaamheden beschouwd, dus we kunnen de bundel op een later tijdstip opnieuw verkopen. Dit doen we meestal alleen als we de hele bundel verkopen waarin de exclusieve meubi in zitten.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk