Hoe kan ik mijn Habbo gegevens opvragen?

De vertrouwelijkheid van persoonsgegevens en de bescherming van de privacy van klanten zijn belangrijk en behoren tot de basiswaarden in al onze activiteiten. Bij Sulake onderhouden we een extreem hoog niveau van gegevensbescherming. We verwerken je persoonsgegevens alleen voor gepaste doeleinden die van tevoren zijn gedefinieerd en alleen wanneer dat nodig is.

Je hebt het recht van inzage en recht op overdraagbaarheid van gegevens.

Hieronder vind je de instructies hoe je je account gegevens kan opvragen:

  1. Open het Instellingenvenster door op het wiel-icoontje rechtsonder te klikken
  2. Ga naar de "Accountgegevens" tab.
  3. Klik op de knop "Gegevens opvragen"
  4. Wij zullen je op de hoogte brengen wanneer de gegevens beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren. 

 

De link om je gegevens te downloaden zal gedurende 10 dagen beschikbaar zijn (10 dagen nadat het beschikbaar is om te downloaden).

Als je je aanvraag wilt annuleren, ga dan terug naar de "Accountgegevens tab" die te vinden is in het instellingenvenster. Je kunt het instellingenvenster openen door op het wiel-icoontje rechtsonder het scherm te kikken en klik dan op "Annuleren". 

 

Als je je gegevens niet kunt opvragen omdat jouw account verbannen is, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice. Nadat zij hebben kunnen controleren dat jij de eigenaar van het account bent, kun jij de gegevens van jouw account opvragen. 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk