De meeste technische problemen in Habbo houden verband met cache-, WebGL- of firewallproblemen

Voer de volgende stappen uit om het probleem op te lossen. Instructies en links zijn hieronder te vinden.

Wis je browsercache / tijdelijke internetbestanden.

De meeste webbrowsers slaan tijdelijke kopieën van game-bestanden op je computer op. Het wissen van de cache / tijdelijke internetbestanden lost vaak veel laadproblemen op. Hieronder staan ​​een aantal handleidingen voor de meest voorkomende web-browsers.

Selecteer je browser:

Firefox
Microsoft EdgeChrome
Safari

  1. Zorg ervoor dat je firewall de connectiviteit niet blokkeert
  2. Als dit niet helpt, moet je de eigenaar van de computer vragen om de voorkeuren van de firewall te controleren. Vooral "Kinderslot", wat problemen kan veroorzaken in Habbo. Elk exemplaar van Windows XP en Vista wordt geleverd met een ingebouwde softwarefirewall. Soms kunnen deze firewalls je verbinding met Habbo verstoren. In veel gevallen lost het toevoegen van je browser als uitzondering op de goedgekeurde programma's en services verbindingsproblemen op. In andere gevallen moet je mogelijk je softwarefirewall terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
  3. Houd er ook rekening mee dat de meeste routers ook als firewalls fungeren. Als dit het geval is, kunt je zelfs overwegen om je softwarefirewall uit te schakelen. Controleer ten slotte je Antivirus Suite. je realiseert het zich misschien niet, maar misschien heeft je daar naast je Windows-firewall en router ook een firewall geïnstalleerd. Veel mensen dubbel of drievoudig firewall hun computers, wat helaas kan leiden tot verlies van connectiviteit met de servers.

Mac OS
Windows

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk