Speciale aanbiedingen in Habbo

Iedereen weet inmiddels al dat Habbo speciale aanbiedingen heeft voor verschillende type Habbospelers. Weet jij hoe ze werken?

Wat is het?

De speciale aanbiedingen geven je een unieke kans om Habbo producten tegen een lage prijs te kopen. De aanbiedingen zijn bedacht om aan de wensen van iedere Habbo te voldoen.


Hoe werkt het?
Het systeem herkent verschillende parameters en criteria om zo een speciale aanbieding te lanceren voor verschillende gebruikersprofielen. Voorbeelden van criteria die wij gebruiken zijn: is de gebruiker een zeldzaamverzamelaar, login frequentie, aantal gekochte credits in een bepaalde tijd, nieuwe gebruiker, etc.

Er zijn natuurlijk nog vele andere verschillende parameters waar het systeem gebruik van maakt om verschillende aanbiedingen te creëren. Dit is een automatisch systeem en kan niet handmatig aangepast worden.


I
k heb geen aanbieding gezien. Wat kan ik doen?
Zoals eerder gezegd, de speciale aanbiedingen worden automatisch gelanceerd en verstuurd naar gebruikers die door het systeem d.m.v. de verschillende criteria geselecteerd zijn. Heb je de aanbieding niet ontvangen? Maak je maar geen zorgen! Er zullen nieuwe aanbiedingen gelanceerd worden en er zal er vast één tussen zitten die speciaal voor jou gemaakt is.


Ik heb een aanbieding ontvangen waar ik niet geïnteresseerd in ben en ik weet dat er een andere aanbieding bestaat die ik wel graag wil hebben. Waarom heb ik deze nog steeds niet ontvangen?
Als er op hetzelfde moment twee of meerdere aanbiedingen lopen, zul je moeten wachten tot de vorige aanbieding afgelopen is. De volgende aanbieding verschijnt pas als de vorige aanbieding is afgelopen omdat het systeem niet twee aanbiedingen op hetzelfde moment kan activeren. Je zult moeten wachten totdat de volgende aanbieding beschikbaar is.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk