Informatie over Habbo aankopen

Wat je kunt kopen in de in-game OF website Shop:

- Habbo Club

Habbo Club (ook bekend als HC) is een speciaal lidmaatschap dat je toegang geeft tot een enorme lijst van geweldige voordelen! 

Lees meer over de Habbo Club lidmaatschap opties

- Builders Club

Builders Club is een speciaal lidmaatschap waarmee je een warenhuis vol met virtuele meubi en een floor plan editor tot je beschikking hebt! Je kunt zoveel bouwen met een groot aantal meubi en deze naar je kamer slepen zo vaak als je wilt. Bekijk onze gids voor meer informatie over de voordelen die u als lid kunt genieten.

Let op: Meubi limieten zullen nooit verlaagd worden. Als je lidmaatschap verloopt zal je meubi limiet altijd hetzelfde blijven en kun je nog steeds doorgaan met bouwen. Je hebt wel een actief Builders Club lidmaatschap nodig om je kamers te openen voor bezoekers en om zichtbaarheid in de navigator te hebben.

Bekijk onze Builders Club lidmaatschap opties


Bundels

Bundels zijn vooraf gedecoreerde kamers met een aangepaste indeling met veel coole meubels en een exclusieve badge. Sommige bundels bevatten zelfs exclusieve meubi of kledingstukken! Door een bundel te kopen, bespaar je meer dan 50% van de kosten in vergelijking met het stukje bij beetje zelf bouwen... om nog maar te zwijgen van hoeveel tijd je bespaart!


Wat je kunt kopen in de
in-game shop:

- Zeldzaamheden

Zeldzaamheden zijn een speciaal type meubi dat eens en nooit meer wordt verkocht! Omdat zeldzaamheden meestal veel moeilijker te vinden zijn dan gewone meubi, zijn ze vaak zeer gewild in de Marketplace en zijn daarom bijzonder nuttig wanneer u probeert uw kamer uniek te maken. Rares worden verkocht in de in-game winkel tijdens speciale en seizoensgebonden evenementen - dus zorg ervoor dat je ze vaak bezoekt!

- Seizoensartikelen

Seizoensartikelen zijn meubi die slechts voor een beperkte periode in de winkel worden verkocht, maar later mogelijk weer beschikbaar komen. Voorbeelden zijn crackable furni, craftable items, collectible sets en seizoenslijnen.

- Basiscatalogus

Dit zijn de gangbare producten die min of meer permanent in de winkel verkrijgbaar zijn. Voorbeelden zijn onder meer vaste meubellijnen, kleding, huisdieren, bedrade meubelen, bots en kredietmeubels.

Wat je kunt kopen in de website Shop: 

- Credits

Credits zijn de belangrijkste munteenheid in Habbo. Ontdek wat je met credits kunt kopen in onze FAQ-gids over credits.

Wacht..er is nog meer! Als je Credits koopt, ontvang je ook:

- 1 Diamant (zie hieronder) voor elke gekochte Credit.

- Een Bonus Zeldzaamheid bij elke aankoop van 120 gekochte Credits.

Koop Credits in onze Shop!

- Diamanten

Diamanten zijn een speciale valuta die je ontvangt bij elke gekochte Credit. Voor elke gekochte Credits, ontvang je 1 Diamant! Bekijk onze gids om meer te weten te komen over de dingen waar je jouw diamanten aan kunt besteden.

Je kunt de Diamanten alleen verkrijgen door Credits te kopen. Als je Credits koopt ontvang je één Diamant per gekochte Credit.

Haal Credits om Diamanten te krijgen!Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk