Waarschuwing voor scamsites

Er bestaan verschillende scamsites die gratis vouchercodes en credits aan Habbo's beloven. Ook bestaan er sites waarbij je kunt stemmen op een Habbo van de maand. Ook dit is hartstikke nep.

Iemand kan je bijvoorbeeld een websitelink geven om op andere Habbo's of fansites te stemmen en uiteindelijk vragen ze je om je Habbo e-mailadres en wachtwoord in te voeren om zo te kunnen stemmen. Voor dus nooit je Habbo wachtwoord in op een site buiten www.habbo.nl of je account gegevens aan iemand die erom vraagt.
Een andere manier van scammen is het verkrijgen van gratis credits door een afbeelding of websitelink naar je browsers werkbalk te slepen.

Voor de veiligheid van je account, vermijd scamsites die je gratis credits of prijzen beloven. Via deze websites zijn scammers in staat om keyloggers of trojan virussen op je computer te installeren. Klik dus liever niet op links van derden die op Habbo worden gedeeld, omdat je nooit weer wat er op de loer ligt op die sites.


Hebben jullie verder nog tips om mijn account te beveiligen?

Ja natuurlijk, op Habbo en op onze FAQ hebben we meerdere tips om je account te beveiligen en om veilig te internetten. Zo is het natuurlijk belangrijk om een veilig wachtwoord te hebben en moet je áltijd naar de URL kijken wanneer je ergens je wachtwoord in moet voeren. Staat er geen www.habbo.nl in de witte balk in je browser? Dan is het noodzakelijk om zo snel mogelijk te site te verlaten en je computer te checken op virussen en spyware.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk