Het Ambassadeurs Team!

Ambassadeurs zijn een groep ervaren gebruikers die een rol als adviseur hebben voor de nieuwe gebruikers en helpen mee om de community van slecht gedrag in de openbare te behouden.  Ambassadeurs kunnen ook helpen om officiële spelkamers vrij te houden van blokkers en tevens organiseren zij zelf ook safety activiteiten in het Hotel. Zij hebben bewezen een opmerkelijke "helping spirit" te hebben.

Wie zitten er momenteel in het team?

Master Ambassadeurs:
- Cola-fless 
- Turti 
- .:pienaar:.

Ambassadeurs:
- Wolveswisdom
- Jura
- Lowie
- Freky30Hoe kan ik een Habbo Ambassadeur herkennen?
De Ambassadeurs dragen een speciale badge genaamd “Ambassadeur Habbo Hotel”. Daarnaast hebben ze ook vaak een effect aan waardoor de badge boven hun hoofd gloeit binnen Habbo. Ze typen vaak ook uit een speciaal tekstwolkje. Hierdoor kunnen Habbo’s die een ambassadeur zoeken ze sneller herkennen.


Wat is het verschil tussen een Master Ambassadeur en een Ambassadeur?
De Master Ambassadeurs beheren het Ambassadeursteam. Je kan ze zien als een soort teamleider. 

Wat voor rechten hebben Habbo Ambassadeurs?
De Ambassadeurs kunnen nieuwe gebruikers identificeren met doel deze gebruikers te helpen en hen wegwijs te maken in het Hotel. De Ambassadeurs kunnen gebruikers in de openbare ruimtes een alert sturen, een kick of een typverbod geven. 


Word ons moderatie team vervangen door de Ambassadeurs?
Ambassadeurs nemen niet het werk over van ons moderatie team. De extra rechten van de Ambassadeurs zijn alleen bruikbaar in openbare kamers. Ernstige gevallen van het niet naleven van de Habbo Regels moeten altijd gemeld worden aan ons moderatie team.


K
an ik ook een Ambassadeur worden?
Hoewel er geen open selectieprocedure bestaat, kan het zo zijn dat wij in de toekomst het team moeten uitbreiden. Elke ervaren user die alles over de features van Habbo weet en bewezen heeft dat hij/zij een goede user is met de nodige “helping spirit” kan een geschikte kandidaat zijn.

 

Wanneer loopt het Ambassadeursschap af? Wanneer worden ze vervangen?
Dit is een doorlopend programma, wat betekent dat er geen einddatum is. Als een ambassadeur inactief wordt of het programma verlaat, kunnen wij overwegen een vervanging te zoeken door middel van een selectie periode of op advies van het Hotel Staff. 

Hoe meld ik slecht gedrag bij de Ambassadeurs?
Er kunnen geen hulp verzoeken verstuurd worden naar de Ambassadeurs. Wij adviseren je een Habbo Helper aan te spreken. Aarzel zeker niet om de Ambassadeurs vragen te stellen als je ze tegenkomt in het Hotel.

Wat als ik een Ambassadeur ongepast vind of niet akkoord ga met zijn/ waarschuwing of typverbod? Kan ik de betreffende Ambassadeur aangeven?
Iedereen in Habbo moet de Habbo Regels volgen. Dit geldt ook voor de ambassadeurs. Als je vindt dat een ambassadeur zich niet aan de regels houdt, kun je een master ambassadeur waarschuwen of een ticket sturen naar de Helptool zodat de staff het kan onderzoeken.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk