Wat zijn Wired Meubi?

Wat zijn Wired Meubi?

Met wired meubi kunt je je meubi bijna alles laten doen. Je hoeft alleen maar te leren hoe je  'Acties', 'Reacties' en 'Voorwaarden' gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld een deur openen met een druk op de knop, een wereldbol verplaatsen door op een tegel te drukken of een wachtwoord instellen op een verdeler die alleen jij en je vrienden kennen.

 

Hoe werken Wired Meubi?

Je hebt drie soorten wired meubels nodig:

  • Acties: dingen die je moet doen om een ​​Reactie te bewerkstelligen.
  • Reacties: dingen die gebeuren nadat je een Actie heeft geactiveerd.
  • Voorwaarden (optioneel): de voorwaarden die moeten bestaan ​​voordat de Actie werkt.

Elk van deze kan afzonderlijk worden geprogrammeerd door erop te dubbelklikken. Afhankelijk van welke Actie, Reactie of Voorwaarde je programmeert, kun je dan dingen selecteren zoals welke meubi zal worden beïnvloed, welke woorden worden gebruikt om de Actie te besturen, in welke richting de meubi zal bewegen, en nog veel, veel meer. Acties, Reacties en Voorwaarden werken met elk soort meubi.

Om de wired meubi te laten werken, moet je altijd Acties, Reacties en (als je wilt) een Voorwaarde bij elkaar stapelen. Ze zullen dan als een team werken.

Dus als je bijvoorbeeld een deur wilt maken die opengaat als je op een Pressure Plate drukt, moet je een Actie instellen voor de Pressure Plate, een Reactie dat de deur opent. Vervolgens moet je deze Actie en Reactie boxen op elkaar stapelen.

 

Wat is een Actie?

Met Acties kunt je definiëren wat er moet gebeuren om een ​​Reactie te laten plaatsvinden. Om een ​​Actie te programmeren, plaatst je deze in een kamer, dubbelklik je erop en stel je hem in. Je moet een Reactie stapelen met de Actie om het te laten werken.

 

Wat is een Reactie?

Reacties zijn wat er gebeurt nadat je een Actie hebt geactiveerd. Om een ​​Reactie te programmeren, plaats je het in je kamer, dubbelklik je erop en stel je het in. Je moet altijd een Actie met de Reactie stapelen om het te laten werken.

 

Wat zijn Voorwaarden?

Voorwaarden zijn bepaalde criteria waaraan moet worden voldaan om een ​​Actie te activeren. Als je een Voorwaarde wilt gebruiken, moet je deze stapelen met een Actie en Reactie.

 

Hoe weet ik welke Wired Meubi wát doen?

In de winkel kun je op elk van de wired meubelen klikken om precies te zien wat de Acties zijn, welke Reactie kan worden bereikt en welke Voorwaarden je kunt instellen.

 

Wat kan ik maken met Wired Meubi?

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Je kunt eenvoudige dingen maken, zoals een deur die alleen opengaat als je het wachtwoord kent, een welkomstbericht dat verschijnt wanneer anderen de kamer binnenkomen of een lamp die wordt bediend met een schakelaar.

Je kunt ook zeer uitgebreide hindernisbanen maken met barrières die worden bediend met Pressure Plates, evenals verschillende boobytraps en geheime puzzels die je vrienden moeten oplossen. Het is ook mogelijk om je eigen spellen te maken, waarbij bewegende meubels worden bestuurd door pijlplaten. En dat zijn slechts enkele van de toepassingen voor wired meubi. We zijn er zeker van dat je je eigen functionaliteiten zult bedenken om je kamers extra speciaal te maken.

 

Mijn Wired Meubi werkt niet zoals het hoort. Wat is er aan de hand?

Zorg ervoor dat je de wired meubels altijd bij elkaar STAPELT, anders werken ze niet. Om de meubi te programmeren moet je dubbelklikken op de Acties, Reacties of Voorwaarden. Bekijk de programmering om te zien welke meubels je hebt gekozen en welke functies je hebt gekozen. Volg de stappen nauwkeurig om de functies goed te laten werken.

 

Mijn schakelaars en platen werken niet. Wat is er mis?

Schakelaars en platen doen, net als elke andere meubi, niets uit zichzelf. Om een functie te programmeren heb je altijd minimaal één Actie en één Reactie meubi nodig om iets te laten gebeuren.

 

Kun je Wired Meubi ruilen?

Acties, Reacties en Voorwaarden zijn allemaal niet verhandelbaar en kunnen niet worden gerecycled. Wired add-ons kunnen wél worden verhandeld.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk