Habbo Couture - verkoopbare kleding!

Hier leggen we je uit hoe verkoopbare kleding werkt.

 

Wat is Habbo Couture?

Habbo Couture is een term die kleding en accessoires beschrijft die te ruilen en verkopen zijn in Habbo. Je kunt ze kopen in de in-game Shop en totdat je ze aan je avatar koppelt (zie hieronder), kun je ze met andere Habbo's ruilen via de Marktplaats.

 

Hoe bind ik een kledingstuk of accessoire aan mijn avatar?

Zoek eerst het item in je inventaris en plaats het in je kamer. Klik vervolgens op 'Gebruik' en je kunt de kleding vinden in je looks-editor. Nadat je een kledingstuk hebt gebonden, bestaat het niet meer als meubi, dus je kunt het niet ruilen; het is een kledingstuk dat je avatar zal bezitten en permanent kan dragen.

 

Ik heb mijn kledingstuk gebonden, maar ik kan het niet vinden. Waar is het?

Zodra je een kledingstuk aan je avatar hebt gebonden, wordt het permanent toegevoegd aan je looks-editor. Elk kledingstuk wordt anders gecategoriseerd op basis van het lichaamsdeel van je avatar waarop het past. D.w.z. topjes bevinden zich in het tabblad van het shirt, broeken in het tabblad van de broek, enzovoort. Sommige items zoals het Meow-pak zijn verspreid over verschillende secties te vinden: capuchon, shirt, broek en poten bevinden zich allemaal in de bijbehorende secties.

 

Hoe kan ik de kleuren van mijn kleding veranderen?

Zodra je een kledingstuk aan je avatar hebt gebonden, heb je het als onderdeel van je looks-editor-collectie en kun je de kleuren wijzigen zoals bij alle andere kleding.

 

Kan ik kleding ruilen nadat ik deze in mijn kamer heb geplaatst?

Ja, zolang je de kleding niet aan je avatar hebt gebonden, bestaat het als een gewone meubi: je kunt het in een kamer plaatsen, het oppakken en het met anderen ruilen.

 

Is Habbo Couture-kleding alleen voor HC-leden?

Nee, Habbo Couture is voor iedereen!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk