Wat zijn Habbo meubi?

Hoe koop ik meubi?

Om meubi te kopen heb je credits, diamanten of duckets nodig. Je kunt alles wat je moet weten over credits en diamanten ontdekken door de Habbo Winkel te bezoeken.

Als je credits hebt en een item in de winkel wilt kopen, moet je eerst de winkel openen. Klik op het gewenste item en klik op 'Kopen'. Als je genoeg credits in je portemonnee hebt, wordt het item gekocht en naar je inventaris gestuurd.

 

Waar kan ik meubi-prijzen zien?

De prijs van elke meubi staat in de winkel naast de items die je wilt kopen.

 

Waar is de meubi die ik net heb gekocht?

Wanneer je een artikel of meubi in de winkel koopt, wordt het in je inventaris geplaatst. Klik op het handvormige pictogram onderaan je scherm en er verschijnt een vak met het item dat je hebt gekocht. Je kunt klikken om de meubi uit de doos te selecteren en vervolgens op 'Plaats naar kamer' klikken. Je kunt het item dan verplaatsen en neerzetten in je kamer.

 

Hoe open ik een cadeau?

Om een ​​cadeau te openen, moet je het in een van je kamers plaatsen. Dubbelklik erop en de inhoud van het cadeau wordt naar je inventaris verplaatst.

 

Hoe gebruik ik meubi?

Zitten of liggen: klik op de stoel of het bed waarop je wilt zitten of liggen.

Om eten of drinken te krijgen: (van een minibar, ijsmachine, enz.) Dubbelklik gewoon op het item waarmee je een handeling wilt verrichten. Ben je dichtbij genoeg, dan ontvang je het eten of drinken en is het zichtbaar op je Habbo.

 

Waarom werken mijn teleports niet?

Wanneer je teleporters koopt, komen ze als een paar dat aan elkaar is gekoppeld. Om een ​​teleport te gebruiken, moet het paar zich in een toegankelijke kamer bevinden. Als je teleports hebt verhandeld of uit het oog bent verloren aan welke teleport is gekoppeld, kun je ze opnieuw koppelen via het meubi contextmenu.

 

Wat moet ik doen als mijn meubi ontbreekt?

Als je meubi ontbreekt, kan het zijn dat iemand toegang heeft verkregen tot uw account en deze heeft overgenomen. Je moet onmiddellijk het wachtwoord van je account wijzigen en je computer scannen op keyloggers. Je kunt leren hoe je je account kunt beveiligen door het gedeelte Accountbeveiliging van de veelgestelde vragen te lezen.

 

Geven medewerkers gratis geschenken / trofeeën uit? Mag ik er een hebben?

Habbo-medewerkers geven geen gratis geschenken uit, maar we hebben meestal geweldige wedstrijden en promoties, dus houd de homepage in de gaten!

 

Waarom kan ik mijn meubi niet in de kamers van andere Habbo's plaatsen?

Je kunt meubi niet in andere Habbo-kamers plaatsen of manipuleren, tenzij je lid bent van een groep en de eigenaar van die groep je in staat heeft gesteld om deel te nemen aan de bouw van die kamer. Er is een meer gedetailleerde uitleg van groepen en hoe ze hier werken.

 

Wat zijn Habbo Rollers?

Rollers zijn bewegende tegels die je in je kamer kunt plaatsen. Je kunt je Habbo erop plaatsen, of er meubels op plaatsen. Ze zullen een Habbo of meubi verplaatsen in de richting van de rol. Als je meer dan één rol in je kamer plaatst, kun je een rolpad of lopende band maken, afhankelijk van hoe je ze rangschikt.

 

Hoe bewerk of schrijf ik op een plakbriefje?

Heel makkelijk: zodra je het briefje op de muur plaatst, dubbelklik je er gewoon op om het te openen en schrijf je de gewenste tekst erin!
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk