Kamer moderatie tools

Modereer in je eigen Habbo kamers

In jouw eigen kamers ben jij de baas, door actief te moderaten in jouw kamers kan je ons helpen om de community veilig te houden. 

Welke Tools zijn er?
Kick: Gooi iemand je kamer uit. De gekickte Habbo kan direct weer terugkomen in je kamer mits je deze op slot hebt staan of als de kamer vol is. 

Ban: Zet een Habbo permanent je kamer uit. 

Unban: Ontban een Habbo. Als je toch een beetje te streng bent geweest kan je de verbannen Habbo ook weer ontbannen zodat hij/zij weer terug kan komen.

Hoe gebruik ik de Kamer Moderation Tools?

Kamereigenaren en groep admins in groepkamers kunnen op de Habbo klikken die ze willen modereren. Vervolgens is het gewoon een kwestie om "kick" of "ban" te selecteren.
Om een lijst te zien van alle gebande Habbo's, open dan de instellingen van groepshuiskamer. Hier kun je de betreffende Habbo's met een eenvoudige klik unbannen!


Hoe geef ik anderen toestemming om rechten te hebben in mijn Groepshuiskamer?

Om de verschillende type rechten van elke groepslid te beheren, open je het profielvenster van de groep. Hier zie je een lijst met alle groepsleden. Als groepseigenaar kun je ervoor kiezen om bepaalde leden groep admin rechten te geven. Groep admins kunnen bans geven en opheffen en Habbo's uit de groephuiskamer kicken.

Wie kunnen andere spelers ontbannen?

Alleen de kamereigenaar en groep admins kunnen Habbo's in de groepshuiskamers unbannen. 

Kan ik nog wel op Habbo als iemand mij kickt of bant?

Zeker weten! De rechten van de kamereigenaar zijn alleen van toepassing in zijn of haar eigen kamers. 

Hoe kan ik de kamer moderatie tools handig gebruiken?

De nieuwe tools zijn handig om de touwtjes in handen te hebben in je eigen kamers. Andere spelers die vervelend zijn of een game verpesten met hun aanwezigheid kan je gemakkelijk eruit zetten zodat ze jou en je vrienden niet meer lastigvallen.

Ook kan je op deze manier de community helpen om een veilige omgeving te creëren. Zodra je een speler ziet in jouw kamer die zich niet aan de regels houdt kan je deze eruit gooien zodat het gesprek direct is afgekapt. Spelers die er een gewoonte van maken om anderen te irriteren zullen er snel op uitgekeken wanneer ze steeds overal uit worden gezet. Tenslotte is Habbo best saai als je alleen maar in je eentje in je kamer zit.

Natuurlijk kan je met deze tools ook de leukste games doen zoals het alom bekende Kickwars!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk