De Navigator

Wat is het doel van de Navigator?

Deze opknapbeurt heeft tot doel het zoeken en promoten van kamers een veel aangenamere ervaring te maken, terwijl het ook verbeteringen biedt aan enkele bestaande functionaliteiten zoals zoeken en de algehele look en feel.

 

Ik zie vijf tabbladen in de Navigator - waar zijn die voor?

Aanbevolen: dit toont een lijst met openbare ruimtes (d.w.z. Welcome Lounge, ClubNX, etc.), door het personeel gekozen kamers, kamerbundels en de nieuwste game / missiekamers.

Populair: op dit tabblad zie je een lijst met verschillende kamers en de categorieën waaronder ze vallen.

Evenementen: dit tabblad toont een lijst met verschillende kamers die evenementen hebben gepromoot en de categorieën waaronder ze vallen.

My World: hier vind je je kamers, je favoriete kamers en je kamergeschiedenis. Dit venster heeft ook een knop waarmee je naar de kamer gaat waar de meeste van je vrienden zich op dat moment bevinden.

Zoeken: hier kun je kamers zoeken op eigenaar of naam.

 

Waarom is het verplicht om een ​​categorie voor mijn kamer te kiezen?

We wilden het zoeken en promoten van kamers eenvoudiger maken door het categoriesysteem voor alle Habbo's op dezelfde manier te laten werken.

 

Promoot je kamer door een evenement te organiseren!

Kamers kunnen worden gepromoot door een evenement te organiseren. Creëer je eigen evenement door het informatievenster te openen van de ruimte waarin je het evenement wilt organiseren. Je kunt je evenement beschrijven door bij het maken een korte beschrijving te schrijven. Evenementen worden automatisch in de Navigator gecategoriseerd op basis van de categorie van de ruimte waarin ze worden gehost. De maximale duur van een evenement is een week.

 

Waarom heeft mijn kamer geen miniatuur in de Navigator?

Op dit moment geeft de Navigator geen kamerminiaturen weer. Dit kan in de toekomst veranderen als we een camerafunctie implementeren.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk