Events Promotie

Organiseer jij ook vaak feesten, activiteiten en andere bezigheden in je kamer en wil je dit bekend maken aan iedereen? Dan kan je event promoten! Hiermee kan je je kamer net dat beetje beter zichtbaar maken aan andere spelers die zich ook in het Hotel bevinden.

Hoe kan ik mijn kamer event promoten?
Open het venster "Kamer info" en klik op de knop om een event te maken. Je kunt vervolgens je event informatie invullen in de popup die verschijnt. Zodra je alles hebt ingevuld wat andere Habbo's moeten weten over je event en je hebt betaald, verschijnrt je kamer in de Navigator onder "Events" zodat het hele Hotel het kan zien!

Wat als ik mijn kamer langer wil promoten? Kan ik meer promotie-uren kopen?
Ja, dat kan je doen door de stappen te volgen zoals hierboven beschreven staan. Op die manier kan je steeds 2 uur extra kopen.

Zit er een limiet op het aantal uren dat mijn kamer meer zichtbaarheid krijgt?
Op het moment niet. 

Hoe kan ik zien hoe lang mijn kamer nog zichtbaar zal zijn in de Navigator?
In de categorie Events worden alle kamers weergegeven die momenteel worden gepromoot. Kamers worden gerangschikt op basis van hoeveel tijd ze nog hebben dus bijv. als je kamer nog 85 minuten over heeft en elke andere eventkamer minder heeft dan dat, komt die van jou bovenaan. Een kamer met nog een minuut te gaan, zal waarschijnlijk onderaan de lijst staan. Om erachter te komen hoeveel tijd je kamer nog zichtbaar zal zijn in de Navigator, open dan het informatievenster.

Wat gebeurd er met mijn kamer als de tijd om is?
Dan verdwijnt deze uit de Events tab en kan je de kamer weer terugvinden onder 'Mijn kamers'.

Worden Eventkamers ook gemodereerd?
Jazeker!  Net als alle andere kamers worden eventkamers ook gemodereerd. Dus zorg ervoor dat jouw activiteit Habbo-vriendelijk is :)  

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk