Habbo Fora

Wat zijn de Habbo Fora?
Elke groep kan één forum hebben dat te zien is op het profiel van de groep. In een forum kunnen Habbo's categorieën starten en berichten posten. 

Ik wil een forum starten in mijn groep. Hoe kan ik dit doen?
Je hebt een Forum Terminal nodig om een forum in jouw groep te starten. Deze meubi is verkrijgbaar in de Catalogus onder "Groepkamer". 

Wat is een Forum Terminal?
Een Forum Terminal is een meubi dat je koopt en in je kamer plaatst om zo het forum te starten. Als je er op dubbelklikt, wordt het forum als een pop-upvenster geopend. 

Hoeveel Forum Terminals kan je per groep hebben?
Je kunt zoveel Forum Terminals in je kamer(s) hebben als je wilt. 

Hoeveel Fora kan je per groep hebben?
Je kunt slechts één forum per groep hebben. Als je groep meer dan één kamer heeft, kun je een willekeurig aantal Forum Terminals in die betreffende kamers plaatsen, zodat iedereen vanuit die kamers toegang heeft tot het forum.

Waarom kan ik geen berichten op groepsfora plaatsen?

Je kunt niet op fora posten als:

  • Je geen Habbo Burger bent. Alleen Habbo Burgers kunnen berichten plaatsen.
  • Je een typverbod hebt. Als je door een moderatieteam een typverbod hebt ontvangen, zul je moeten wachten totdat deze voorbij is om een bericht te posten op een forum.
  • Je geen groepslid of groepadmin bent. Groepseigenaren bepalen wie berichten mogen plaatsen, dus het kan voorkomen dat alleen groepsleden en groepadmins berichten kunnen plaatsen. 

Wie kan een bericht lezen/plaatsen op groepsfora?
Groepseigenaren bepalen wie een bericht kan lezen en plaatsen. 

  • Iedereen
  • Alleen groepsleden
  • Alleen groepadmin
  • Niemand

 

Hoe worden fora gemodereerd?
Groepseigenaren hebben de leiding over hun eigen fora. Door actief te moderen, helpen groepseigenaren en groepadmins mee om de Habbo community veilig en een leuke plek te houden voor iedereen. Groepseigenaren kunnen de foruminstellingen wijzigen om groepadmins rechten te geven om zowel individuele berichten als categorieën te verbergen.

Kom je een serieus probleem tegen in een forum, dan kun je de betreffende categorie/berichten via de aangeefknop aangeven bij het moderatie team.Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk