Habbo 2020: Inkomsten

Wat zijn “inkomsten”?

Inkomsten zijn credits, duckets, etc. die je hebt verdiend met verschillende activiteiten in Habbo. Het Inkomstenvenster is de plek waar je je pending inkomsten en beloningen kunt zien en verzamelen. Het idee is wanneer je iets verdient, het niet rechtstreeks naar je portemonnee gaat, maar in plaats daarvan worden deze geplaatst naar je Inkomstenvenster. 

Waarom is het Inkomstenvenster ingevoerd?

Het Inkomstenvenster maakt het gemakkelijker om op de hoogte te blijven van wat je verdient hebt en om een goed idee te krijgen van wat je nog meer kunt verdienen. 

Waar kan ik mijn inkomsten vinden?

Je kunt het Inkomstenvenster openen door te klikken op de knop rechts bovenin je scherm (naast de knop om naar de Shop te gaan). Het is altijd toegankelijk en je ontvangt een melding wanneer je iets kan verdienen. Het venster bevat een aparte sectie voor elke inkomstenbron. Deze bronnen zijn afkomstig van (maar zijn niet beperkt tot): HC Betaaldag, dagelijkse beloningen, beloningen voor je levelvoortgang en achievements beloningen. 

Wat is het verschil tussen de valuta in mijn Inkomstenvenster en de valuta in mijn portemonnee? 

Inkomsten zijn dingen die je hebt verdiend, maar nog niet hebt ontvangen.  Alleen de credits, etc. in je portemonnee kunnen worden gebruikt voor aankopen of deelname aan andere activiteiten. Zie ook: kluizen

Hoe lang zijn de inkomsten geldig? 

Het grootste deel van je inkomsten verlopen niet. Er zijn enkele uitzonderingen: een dagelijkse beloning geeft altijd maar één dagwaarde (dat wil zeggen dat als je dagen overslaat, je achteraf alle beloningen/inkomsten niet met terugwerkende kracht ontvangt) en voor de maandelijkse Habbo Club Cadeau's geldt hetzelfde. Je kan meerdere cadeau's niet verzamelen en deze later ontvangen. 

Oude Habbo Client

Houd er rekening mee dat de oude Flash-client geen Inkomsten feature heeft. Dit betekent dat een deel van de inkomsten niet op dezelfde manier te vinden is in de oude client. Je cumulatieve inkomsten raak je echter niet kwijt, zelfs niet als je nog steeds op de oude client speelt. Je hoeft alleen in te loggen in de nieuwe Habbo 2020 client om ze in het Inkomstenvenster te bekijken. 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk