Levelprogressie

Wat is Levelprogressie?

Het Avatar-niveau houdt de verschillende activiteiten bij die je in Habbo kunt doen en vertaalt deze naar een score. Het beperkt je speelstijl niet en dwingt je niet om specifieke taken uit te voeren, maar het kan je natuurlijk wel wat motivatie geven voor wat je in het hotel moet doen. Levelprogressie is waarschijnlijk iets waar de meer competitieve Habbo's hun tijd aan besteden.

 

Wat kan mij Progressiepunten opleveren?

Een overzicht van scores wordt weergegeven in de progressieweergave. Hieronder staan ​​de categorieën van activiteiten die je progressiepunten opleveren:

  • Achievement levels behalen: je ontvangt één punt per achievement level. Dit is niet gerelateerd aan de "achievement score" van de oude Flash-client. Oude, verwijderde achievements tellen niet mee, maar de "gearchiveerde" achievements wel. 
  • Badges verdienen: je krijgt één punt per badge (dit geldt niet voor achievement badges omdat deze meegeteld worden in de achievement score.)
  • Kamerhosting: je krijgt punten wanneer Habbo's op hoog niveau je kamer bezoeken. Het aantal minuten dat andere Habbo's in je kamer doorbrengen wordt vermenigvuldigd met hun avatar level en vervolgens gedeeld door een hoog getal om je een score te geven. 
  • Meubi in eigendom: je krijgt punten voor verschillende soorten meubels die je bezit. Je krijgt een punt voor elk uniek item dat je bezit. Duplicaten tellen niet mee, net als camera foto's of plakbriefjes. BC Warenhuis meubi tellen ook niet mee. Let op: deze score zal omhoog en omlaag gaan afhankelijk van of je items weg doet of koopt. 

 

Hoe werkt de berekening?

Er is geen limiet aan hoeveel je kunt verdienen in elke scorecategorie. Maar, voor je totale score geeft elke categorie slechts zoveel punten als geteld worden voor de totale score van de categorieën samen.

Hier is een voorbeeld: als je 20 punten had voor achievements, 5 punten voor badges en 40 punten voor meubi, zou je totale score 20 + 5 + 25 = 50 punten zijn. Dit beloont dat je actief bent en doelen hebt bereikt in meerdere categorieën. Je kunt dus bijvoorbeeld niet zomaar een hoge score behalen door gewoon een stapel dure meubels te kopen.

 

Waarom zijn mijn punten gedaald?

Als je items verliest, b.v. door ze te verkopen op de Marktplaats of door je huisdier te laten eten, kan je furni-score afnemen. Zelfs in dat geval verlies je het avatar-level dat je hebt bereikt niet.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk