De Habbo-vriendenlijst

Als je Habbo gebruikt, wil je waarschijnlijk praten met de vrienden die je maakt! De vriendenlijst houdt je in contact met je vrienden, waar je ook bent in Habbo. Hieronder kun je alles lezen over de vriendenlijstfunctie van Habbo.


Hoe verstuur en accepteer ik vriendschapsverzoeken?
Vriendschapsverzoeken worden verzonden, geaccepteerd en afgewezen in het avatar-profielvenster. Je inkomende vriendschapsverzoeken worden ook vermeld in het gedeelte 'mensen' van het venster met vrienden, van waaruit je het profiel van de afzender kunt openen.


Waar vind ik mijn vrienden?
Je vrienden worden vermeld in het vriendengedeelte van het venster ‘mensen’, dat kan worden geopend via de knop ‘mensen’ in de hoofdweergave. Het profiel van elke avatar geeft ook aan of ze vrienden met je zijn.


Wat zijn de sterren in de vriendenlijst?
Je kunt een ster aan alle vrienden in je vriendenlijst toevoegen en de ster verwijderen. De sterren betekenen alles wat je wilt dat ze betekenen, want ze zijn alleen voor jouw gebruik. Maar vrienden met een ster worden bovenaan gesorteerd, zodat je ze kunt gebruiken om gemakkelijk toegang te krijgen tot je beste vrienden.


Hoe kom ik erachter wanneer mijn vriend voor het laatst op Habbo was?
Het profiel van elke avatar toont hun online status en de laatste keer dat ze inloggen. Houd er rekening mee dat Habbo's ervoor kunnen kiezen om deze informatie te verbergen in hun privacy-instellingen.


Wat is ‘Ga naar’?
Het is een slimme manier om naar dezelfde locatie te springen als je vrienden. Open gewoon het profiel van de vriend die je wilt volgen en klik op de ‘Ga naar’ knop om direct naar de locatie van je vriend in het hotel te gaan! Houd er rekening mee dat je een vriend niet kunt volgen naar een plaats waar je geen toegang toe hebt. Houd er ook rekening mee dat dit ook betekent dat iedereen op je vriendenlijst kan springen naar waar je je bevindt - denk dus goed na wie je als vriend toevoegt!


Hoe voorkom ik dat Habbo's mij volgen?
Als je wilt voorkomen dat iemand je volgt, is de enige oplossing hem uit je vriendenlijst te verwijderen. Als je wilt voorkomen dat iedereen je volgt, kun je je privacy-instellingen openen en de optie daar uitschakelen. Let op dat de deze vaardigheid alleen voor vrienden is, dus Habbo's met wie je geen vrienden bent, kunnen je niet volgen. Vergeet ook niet dat het verbergen van je  online status ook de deze optie uitschakelt.


Hoe verwijder ik een vriend?
Open het profiel van de vriend die je uit je vriendenlijst wilt verwijderen en klik op de knop om de betreffende vriend te verwijderen.

 

Waarom zijn sommige van mijn oude vrienden verwijderd uit mijn vriendenlijst?
Sinds de lancering van de Unity-client in 2020 zijn permanent verbannen Habbo's verborgen op je vriendenlijst. Houd er rekening mee dat als ze om de een of andere reden zijn uitgesloten, ze weer zichtbaar zullen zijn op je vriendenlijst.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk