Richtlijnen voor zelf-gemaakte games op Habbo

We zijn trots op de creatieve games die door Habbos zijn uitgevonden en gespeeld. Games zoals Falling Furni, Costume Change en Telephrase (plus vele andere) vullen onze Navigator en brengen elke maand miljoenen Habbo's plezier. Hoewel de meeste door spelers gemaakte games onschadelijk leuk zijn, hebben sommige games helaas negatieve bijwerkingen.

Om dit tegen te gaan, is er een limiet aan het aantal kanselementen dat in een kamer kan functioneren (bijvoorbeeld Dicemasters, Wheel of Fortune, Fortune Tellers). Door meer dan drie kanselementen te plaatsen, worden alle kans-creërende functies in de kamer uitgeschakeld.

Voor alle duidelijkheid: Casino Kamers zijn als thema niet verboden, maar het plaatsen van weddenschappen op uitkomst van een willekeurig element wel. Je kunt echter dobbelstenen gebruiken om een ​​behendigheidsspel te vergemakkelijken (bijv. Iedereen die een 1 of 3 gooit, zit in het rode team!)

 

Wat voor soort games zijn toegestaan?

Behendigheidsspellen (pay-to-play, fast pass, reverse of toegangsprijzen toegestaan.)

 * De uitkomst van het spel is grotendeels gebaseerd op de vaardigheden van de spelers. Inbegrepen: Melting Mats, Races, Falling Furni etc.

 

Kansspellen zonder weddenschap

 * De uitkomst van het spel is willekeurig. Waaronder: Don't Hit the Wall, Bingo, Fridge, Nervous. Deze spellen zijn toegestaan ​​ALS:

Er geen weddenschappen geplaatst worden, wat betekent dat mensen gratis spelen (bijvoorbeeld geen toegangsprijs).

OF

Er is een toegangsprijs, maar er worden geen winsten / prijzen uitgekeerd. Dit is prima, tenzij duidelijk wordt dat het spel is georganiseerd om de regel te omzeilen die het plaatsen van weddenschappen verbiedt.

OF

 * Er is een toegangsprijs en iedereen wint / ontvangt een prijs. Dit is prima, tenzij duidelijk wordt dat het spel is georganiseerd om de regel te omzeilen die het plaatsen van weddenschappen verbiedt.

 

Heel erg bedankt voor je steun om het talent en de creativiteit van de Habbo-gemeenschap op een andere manier te ontdekken!Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk