Wat zijn Habbo Achievements?

Achievements zijn taken waarmee je badges, beloningen en progressiepunten kunt verdienen in Habbo. Er zijn veel verschillende soorten achievements beschikbaar en er worden zo nu en dan nieuwe toegevoegd, dus we bieden geen uitgebreide lijst. Hieronder vindt je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over achievements.

 

Hoe krijg ik mijn badges?

Je ontvangt een achievement-badge wanneer je het gerelateerde achievementniveau voltooit. Het wordt dan weergegeven in het achievementvenster. Je kunt ook badges krijgen van andere activiteiten zoals polls, wedstrijden en sommige aankopen. Al je badges zijn beschikbaar in je profielvenster.

 

Hoe weet ik hoe ik een achievement kan voltooien?

Als je door het achievementvenster bladert, moet elk van de beschrijvingen je vertellen hoe je vooruitgang kunt boeken en die achievement kunt behalen.

 

Ik kan mijn badge / achievement niet zien. Kan een medewerker mij de badge geven?

Badges worden automatisch uitgereikt. De Habbo staff kan geen achievement-badges verstrekken.

 

Ik heb de verbinding verbroken tijdens een bezoek, wat kan ik doen?

Als je bezig was om een ​​achievementniveau te bereiken en om de een of andere reden de verbinding verbroken werd, kun je een deel van de voortgang verliezen die je bereikt had. Hoeveel, dat is afhankelijk van wanneer je de verbinding verbrak. 

 

Een voorbeeld hiervan is het aantal games dat in een sessie wordt gespeeld. Het aantal games dat in die sessie is geteld, wordt gereset als de verbinding wordt onderbroken. We kunnen je handmatig geen badges geven, dus je moet het opnieuw moeten proberen om de badge te ontvangen.

 

Waarom zijn sommige van de achievements niet beschikbaar of zichtbaar voor andere Habbo's?

 

Achievements kunnen zich in drie staten bevinden: actief, buiten het seizoen en gearchiveerd.

 

  • Actief: deze worden normaal weergegeven en kunnen worden voortgezet.
  • Buiten het seizoen: deze achievements worden alleen getoond aan Habbo's die er al vooruitgang mee hebben geboekt. Het doel van de staat ‘Buiten het seizoen’ is om nieuwe Habbos niet te verwarren, bijv. met achievements die items vereisen die momenteel niet beschikbaar zijn in de winkel. Op deze manier kunnen Habbo's die wél over de vereiste items beschikken, nog steeds vooruitgang boeken met deze achievements. Iedereen kan vooruitgang boeken met dit soort achievements met de juiste items en voorwaarden!
  • Gearchiveerd: dit soort achievements is voor niemand beschikbaar om verder te komen. Ze worden alleen weergegeven in de categorie ‘gearchiveerd’ voor degenen die er al vooruitgang mee hebben geboekt. Deze achievements kunnen bijvoorbeeld verband houden met oude items of functies die niet meer beschikbaar zijn, maar we willen oudere Habbo's hun badges en progressiepunten laten behouden in plaats van deze te verwijderen.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk