Waarom hebben jullie de groepen veranderd?

Waarom kun je nadat je een groep hebt aangemaakt niet meer bewerken?

Belangrijk om te weten is dat je op dit moment je groep niet kan bewerken nadat deze is aangemaakt. Dit is een functionaliteit die wij nog niet hebben geïmplementeerd, maar een die in de toekomst zou kunnen geïmplementeerd worden.

 

Een voordeel van groepen die momenteel niet bewerkt kunnen worden, is dat je geen groep kunt maken met alleen één gedeelde interesse, bijvoorbeeld een groep die in eerste instantie aangemaakt is voor handelen en daarna veranderd wordt naar iets andes. Dit kan voor de bestaande leden gezien worden als een vorm van trollen en het voorkomen hiervan kan juist iets positief zijn voor de community.

Een tweede voordeel is dat de Habbo('s) die de groep hebben aangemaakt, misschien meer tijd zullen besteden dat de groep een solide, kern en permanent doel heeft. Dit zou kunnen leiden tot langer durende en positievere groepen die gunstiger zijn voor de leden.

 

Waarom is het maximale aantal leden beperkt?

Dit is gamification. In plaats van alles aan het begin goed te krijgen, begin je vanaf het begin en verhoog je je levels om zo de limiet te verhogen. Dit komt veel voor bij games en het is iets waarvan wij denken dat het positief en lonend zal zijn voor onze community.

Levels omhoog gaan is ook een extra activiteit of doel voor groepsleden om aan deel te nemen. Omdat het maximale lidmaatschap afhankelijk is van het gecombineerde level van alle leden, creëert dit ook kansen voor groepen om tegen elkaar te strijden.

 

 

 

 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk