Verkoopbare Kamerbundels

 

Waarom kunnen alleen Builders Club-leden de functie voor verkoopbare kamerbundels gebruiken?

We wilden extra waarde geven aan het lidmaatschap van de Builders Club (BC). Ook is het belangrijkste aspect van de functie voor verkoopbare kamerbundels het bouwen, dus het kunnen gebruiken ervan past bij het lidmaatschap van de Builders Club.


Waarom is de functie alleen beschikbaar op Unity en niet op de AIR-client?

Op lange termijn zijn onze plannen om de AIR-client stop te zetten. Nieuwe functies zullen worden toegevoegd aan de Unity-client en onze ontwikkelingsinspanningen zijn bijna uitsluitend daarop gericht. Uiteindelijk zal de AIR-client worden onderhouden voor gebruik door onze community totdat deze wordt stopgezet.


Waar kan ik bundels kopen?

Om bundels te kopen die zijn gemaakt door andere Habbo's en om bundels die je hebt gemaakt te verkopen, ga je naar het nieuwe gedeelte 'Kamerbundels' van het tabblad 'Populair' in de Navigator. Hier kun je door bundels bladeren die door andere Habbo's zijn gemaakt. Om er een te kopen, open je het kamerinfovenster van de bundel. Dit is ook waar je een bundel kunt terugroepen als je er een hebt gemaakt.


Krijg ik korting als ik een bundel van andere Habbo's koop?

Ja, als je een bundel koopt die is gemaakt door een andere Habbo, krijg je 10% korting op alle items met korting, behalve het duurste item in de bundel. Het zal duidelijk zijn hoeveel je precies betaalt voordat je de bundel daadwerkelijk koopt: alle prijsgegevens zijn zichtbaar. D.w.z. de volledige meubiprijs, de verlaagde meubiprijs, eventuele extra's die de verkoper in rekening brengt en het totaal.


Hoe verkoop ik bundels?

BC-leden kunnen hun bundels te koop aanbieden aan andere Habbo's vanuit het kamerinfovenster. Het is belangrijk op te merken dat er een aantal items zijn die, indien opgenomen in de kamer die je probeert te verkopen, ervoor zullen zorgen dat de kamer wordt afgewezen wanneer je deze te koop probeert te zetten. (Zie de volgende FAQ.)


Welke items kan ik niet gebruiken in bundels die ik bouw?

Je kunt alleen items gebruiken die beschikbaar en te koop zijn in de Shop op het moment dat je de bundel te koop aanbiedt.

Hieronder vind je een lijst met meubi die ervoor zorgen dat je bundel wordt afgekeurd:

 • Zeldzame items (inclusief LTD's of Bonus Rares)
 • Alle credit-meubi
 • Monsterplanten
 • Items waarvoor HC-lidmaatschap vereist is
 • Groep meubi
 • Camera foto meubi
 • Trofeeën
 • Dierenvoeding
 • Exclusieve items van bouwersclub, gerichte aanbiedingen, kamerbundels, cadeaukalenders, verzamelsets of oude missies
 • Niet-aanschafbare items (zoals eerdere crackables of zelfs hun beloningen, craftbeloningen, merk-items, gerecyclede items, engagement-prijzen, verwijderde items, speciale geschenken, enz.)

Als je plaknotities toevoegt, wordt de prijs van de hele pad geteld voor elk pad van notities dat al is aangebroken.

Er worden geen huisdieren of bots gekopieerd naar bundels die aan andere Habbo's worden verkocht, en ze verschijnen ook niet in het voorbeeld dat aan Habbo's wordt getoond wanneer ze het in de Navigator bekijken.

LET OP: als je bundel is afgewezen, krijg je een lijst te zien met de items die ervoor hebben gezorgd dat deze is afgewezen.


Hoeveel krijg ik voor elke bundelverkoop en hoe wordt dit berekend?

Als je een bundel verkoopt, krijg je:

 1. 10% van de betaalde tegoedprijs van items die in de bundel waren afgeprijsd. (Zie bovenstaande vraag "Krijg ik korting als ik een bundel koop die door andere Habbo's is gemaakt?")
 2. De meerprijs die door jou als verkoper is bepaald, minus 10% toeslag. De vergoeding is ingesteld om misbruik van de functie voor verkoopbare kamerbundels te voorkomen.

Houd er rekening mee dat alle tegoeden die worden verdiend met de verkoop van bundels naar een nieuw gedeelte van je inkomstenvenster gaan met de naam 'Kamerbundels'.


Kan ik extra kosten in rekening brengen voor bundels die ik verkoop?

Ja. Als je denkt dat Habbo's extra zullen betalen voor het ontwerp, of gewoon omdat ze de bundel leuk vinden, kun je extra in rekening brengen. Houd er rekening mee dat voor dit extra bedrag 10% kosten in rekening worden gebracht. De vergoeding is ingesteld om misbruik van de functie voor verkoopbare kamerbundels te voorkomen.


Hoe lang blijft mijn bundel te koop in de Navigator?

Als je bundel wordt geaccepteerd voor verkoop, is deze een week zichtbaar in de Navigator.


Kan ik mijn eigen bundels kopen?

Nee.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk